Alex Studio 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Alex Studio 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Localizare: complexul format din 2 cladiri se afla in statiunea Laganas, la numai 30 m de plaja cu nisip si 200 m de centrul cu magazine, restaurante si o viata de noapte activa. Aeroportul este la 7 km, iar orasul Zakynthos se afla la 7 km.

Camere: simple dar complet echipate, au toate chicineta utilata, frigider, televizor, baie, aer conditionat (contra cost: 5 euro/zi), seif (contra cost: 10.5 eur/saptamana). Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti.

Facilitati: piscina cu sectiune pentru copii, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina, bar la piscina, acces la internet wireless gratuit. In apropiere: scuba diving, calarie, excursii cu barca, Parcul National din Zakynthos.

Masa: fara masa.

Observatii: foarte popular in randul tinerilor si a persoanelor active in varful de sezon, hotelul este destul de linistit in rest, oferind o vacanta relaxanta si de calitate.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in decembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii