Apartamentele Natali 3* | Medulin – Litoral Croatia

Apartamentele Natali 3* | Medulin – Litoral Croatia

Localizare: vila este situată la 1000 m de plaja.

Distanţa fata de: centru: 300 m, drumul principal: 50 m, cabinet medical: 500 m, farmacie: 500 m, magazin alimentar: 80 m, restaurant: 200 m, mare: 1000 m.
Facilităţi în imediata apropiere: Bar, Disco club, club de scufundari, echitatie, Konoba (restaurant local cu peşte, vin bun, alimente pe piaţa internă), excursii organizate cu barca, parc, oficiu postal, restaurant.

Plaja: pietre mari, drumul spre plaja este la vale, de prundis, pietre, nisip

Facilitati: gratar în aer liber, un loc de parcare rezervat, alimentare cu apă din oraş.
Caracteristici apartament:

Apartament A1: Informaţii generale: spaţiul primei camere: 15 m2, suprafata celei de a doua camere: 9 m2, suprafata: 82 m2, amplasare in casa – etajul 1, numar bai: 1, numar de paturi in prima camera : 2, numar de paturi in doua cameră: 2, numar de paturi în a treia cameră: 1, numar de paturi suplimentare in prima incapere: 1, camera de zi este o cameră separată, bucătăria este o camera separata, numar de camere : 3. Caracteristici Apartament: suprafata bucătărie: 65 m2, SAT TV, fumatul în apartament este permis, TV, vedere din dormitor la zona verde, vedere din dormitor la curte, radio, aer condiţionat, telefon, gradina, curte, terasa / balcon, uscător de păr. Servicii suplimentare: baby cot, fier de calcat, masina de spalat.

Apartament A2: Informaţii generale: suprafata primei camere: 13.5 m2, suprafata celei de a doua camere: 14,5 m2, zona de terasa / balcon: 9 m2, suprafata: 72 m2, numar de bai: 1, numar de paturi in prima camera: 1, numar de paturi in a doua cameră: 2, numar de paturi în a treia cameră: 2, numar de paturi suplimentare in prima incapere: 1, camera de zi este o cameră separată, bucătăria este o cameră separată, locaţie : parter, numar de camere:3. Caracteristici apartament: zona de bucătărie: 5,5 m2, zona de living: 27,5 m2, facilităţi sanitare – baie cu cadă, SAT TV, fumatul în apartament este permis, TV, vedere din dormitor la o stradă liniştită, vedere din dormitor la zona verde, vedere din dormitor la curte, radio, aer condiţionat, telefon, gradina, curte, uscator de par, bucatarie echipata cu un filtru de cafea, cuptor, frigider, congelator – capacitate de congelare în litri: 50 l. Servicii suplimentare: baby cot, fier de calcat.

Apartament A3: Informaţii generale: suprafata: 76 m2, living, sufrageria şi bucătăria sunt într-o singură incapere, amplasare în casă – parter, numar de bai: 1, numar de paturi in prima incapere: 2, numar de paturi in doua camera: 3, numar de paturi în a treia cameră: 1, numar de camere: 3. Caracteristici apartament: facilităţi sanitare – baie cu cadă, SAT TV, fumatul în apartament este permis, TV, vedere din dormitor la zona verde, vedere din dormitor la curte, radio, aer condiţionat, telefon, gradina, curte, Terasa / balcon, uscător de păr. Servicii suplimentare: baby cot, fier de calcat.

Apartament A4: Informaţii generale: suprafata: 48 m2, amplasare in casa – subsol, numar de bai: 1, numar de paturi in prima incapere: 2, numar de paturi suplimentare in camera de zi: 2, camera de zi este cameră separată, bucătărie este o camera separata, numar de camere: 1. Caracteristici apartament: facilităţi sanitare – baie cu cadă, SAT TV, fumatul în apartament este permis, TV, vedere din dormitor la zona verde, vedere din dormitor la curte, radio, telefon, uscator de par, bucatarie echipata cu filtru de cafea, frigider, congelator. Servicii suplimentare: baby cot, este permis accesul cu animale (contra cost), fier de calcat.

 Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii