Hotel Amfiteatru 2* | Olimp – Litoral Romania

Hotel Amfiteatru 2* | Olimp – Litoral Romania

Adresa: statiunea Olimp, jud.Constanta

Situare: la cca 50 m de plaja

Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, intrare in mare cu pietricele

Dotari generale: 6 etaje, lift, bar, terasa, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, salon frizerie si cosmetica, restaurant, internet wireless la receptie

Dotari camere: baie cu dus/cada, balcon, telefon cu linie internationala directa, tv-cablu, minibar

Servicii masa: mic dejun inclus- bufet, restul meselor a la carte in sistem bonuri valorice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii pana la 2 ani (neimpliniti) au reducere 100% la micul dejun si cazare, copiii de la 2 la 7 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita (daca nu solicita pat suplimentar) sau achita 50% din oferta de cazare a unui adult – daca solicita pat suplimentar, obligatoriu achita mic dejun – 50%; copiii de la 7 la 14 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita (daca nu solicita pat suplimentar) sau achita 50% din pretul de cazare a unui adult – daca solicita pat suplimentar, pentru Mic dejun achita – 100%. Peste 14 ani sunt considerati adulti si nu beneficiaza de nici o reducere la cazare si mic dejun. 

Animale de companie: Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie, actul de sanatate al animalului.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in martie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii