Hotel Anca 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Hotel Anca 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

HOTEL: Hotelul este amplasat pe malul lacului Belona, intr-o minunata zona de relaxare. Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Eforie Nord si la doar 100 de metri de nisipul fin al plajelor Marii Negre. Intreg complexul este situate la mai putin de 300 de metri de Baile Reci, baza de balneo-fizio-terapie a statiunii Eforie Nord.

Hotelul dispune de restaurant(se serveste doar micul dejun bufet suedez), parcare proprie, bar de zi, terasa, masa de billiard, masa de ping pong, loc de joaca special amenajat pentru copii.

CAMERE:
Hotelul este clasificat la standardul de 3 stele si detine 44 de camere duble si 1 single, situate in doua corpuri separate.
Corpul A 
are o capacitate de 30 de camere duble (matrimoniale si twin-uri) fara balcon. Toate camerele sunt dotate cu: tv, frigider de tip minibar, aer conditionat, internet wirelles, seif, baie cu dus cu cuva, feon.
Vederea tuturor camerelor din Corpul A este catre Lacul Techirghiol. Accesul cu animale de companie este interzis si de asemenea fumatul.
Corpul B 
are o capacitate de 15 camere dintre care 1 camera single si 14 camere cu pat matrimonial dispuse astfel: 4 camere la parter si nu au balcoane, iar 11 camere sunt la etaj si au balcon.
Vederea camerelor este catre Lacul Belona si curtea interioara a Complexului Anca. Accesul cu animale este interzis iar fumatul este permis doar in spatiile din exterior amenajate pentru fumat. Toate camerele sunt dotate cu tv, frigider de tip minibar, aer conditionat, baie cu dus cu cuva, feon.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in noiembrie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii