Hotel Byala Beach Resort 4* | Byala – Litoral Bulgaria

Hotel Byala Beach Resort 4* | Byala – Litoral Bulgaria

Hotelul este situat pe plaja si la 500 m de centrul statiunii Byala. Facilitati gratuite: piscina exterioara, fitness, sezlonguri si umbrele la piscina.

Facilitati contra cost: de inchiriat biciclete, sala cu jocuri, biliard, darts, jocuri electronice, internet, centru SPA.
Nu se accepta animale de companie.
Parcarea este gratuita pentru turistii hotelului in limita locurilor disponibile.

Hotelul a fost construit in 2008 si renovat in 2010, receptie, restaurant principal cu salon a la carte si bufet, bar la piscina, bar de noapte, centru SPA, fitness, casa de schimb valutar, supermarket, spalatorie.

Hotelul are 125 apartamente cu un dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, apartamente cu 3 dormitoare, toate echipate cu bucatarie in living, aer conditionat, canapea si fotolii, TV satelit, telefon, internet si seif contra cost, baie cu cabina de dus, toaleta, feon, balcon. 

Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, gradinita, baby sitter contra cost, patuturi pentru bebelusi, carucioare etc.

Observatii:
– Taxa statiune si servicii: 7 Euro/persoana/sejur
– Copii 0-1,9 ani – gratuit
– Copil 2- 12,9 ani in apartament cu un dormitor cu 2 adulti / in apartament cu 2 dormitoare cu 4 adulti / in apartament cu 3 dormitoare cu 6 adulti – gratuit
– Copil 2- 12,9 ani in apartament cu 2 dormitoare cu 3 adulti / in apartament cu 3 dormitoare cu 5 adulti – plateste 50% din tariful de adult
– Al 2-lea copil 2-12,9 ani in apartament cu un dormitor cu 2 adulti / in apartament cu 2 dormitoare cu 4 adulti / in apartament cu 3 dormitoare cu 6 adulti – plateste 50% din tariful de adult
– Adult in apartament cu un dormitor/2 dormitoare/3 dormitoare in extrabed – reducere 30% din tariful de adult.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in octombrie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii