Hotel Grifid Foresta 3* | Nisipurile de Aur – Litoral Bulgaria

foresta-1Hotel Grifid Foresta 3* | Nisipurile de Aur – Litoral Bulgaria

Localizare: hotel construit in 2016, localizat langa Aqua Polis. Hotelul are 46 camera duble si 1 suita formata din 2 dormitoare.

Facilitati: piscina exterioara cu terasa, restaurant principal, lobby bar, 2 sali de conferinta, internet cafe., sezlonguri si umbrele la piscina, conexiune wifi in camera si in lobby, shuttle gratuit pana la hotel Grifid Arabella pentru servicii pre-rezervate (restaurant a-la-carte si wellness center).

Servicii contra cost: mini bar (umplere zilnica), seif in camera, restaurante a-la-carte in Hotel Grifid Arabella (Bulgaresc, Italian, Asiatic) – este necesara rezervare in avans, acces centru wellness la Hotel Grifid Arabella, meniu pranz a-la-carte pentru clientii cu demipensiune, coenxiune la internet la internet café.

Camerele duble: doua paturi, seif, TV, baie cu dus, toaleta separata, uscator de par, podeaua este acoperita cu parchet, balcon

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in octombrie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

foresta-4 foresta-5 foresta-3 foresta-2

REZERVĂ OFERTA

Comentarii