Ambassador Residence Boutique Hotel 5* | Chania – Creta – Litoral Grecia

Ambassador Residence Boutique Hotel 5* | Chania – Creta – Litoral Grecia

Descriere: Este un hotel intim de tip boutique, situat in orasului Chania pe malul marii, in linistea portului venetian cu vechime de peste 700 de ani. Luxul modern, confortul si linistea sunt in contast cu umbra cladirii istorice neoclasice. Hotelul este ideal pentru o vacanta de lux si de relaxare.

Localizare: Insula Creta, orasul Chania, la 9 km de portul Sudas, la 17 km de Aeroportul Chania.

Cazare: Un total de 7 camere: Cement Room, Fabric Room, Glass Room, Suite Ceramic, Suite Metal, Suite Paper, Suite Wooden.

Cement Room situata la ultimul etaj, cu vedere partiala la mare, pat dublu, canapea, birou, budoar, TV, acces la internet Wi-Fi, aer conditionat, seif (si pentru laptop), mini-bar, jacuzzi si cabina de dus, halat de baie si papuci, articole de toaleta, uscator de par.

Fabric Room la acelasi etaj cu receptia, trei camere spatioase, ferestre cu vedere la mare si la portul vechi si far, pat dublu, birou, budoar, living cu vedere la mare, TV, acces la internet Wi-Fi, aer condiționat, seif (si pentru laptop), mini-bar, cabina de dus, halate de baie si papuci, articole de toaleta, uscator de par.

Glass Room  la acelasi etaj cu receptia, intrarea in camera se face prin veranda deschisa a hotelului, fereastre cu vedere la intreg portul, pat dublu, birou, budoar, living cu vedere la mare, TV, acces la internet Wi-Fi, aer conditionat, seif (si pentru laptop), mini-bar, cabina de dus, halate de baie si papuci, articole de toaleta, uscator de par.

Suite Ceramic (45 mp) situata la ultimul etaj, foisor (50 mp) cu sezlonguri, ferestre mari care ofera o priveliste minunata la mare, pat dublu, canapea extensibila, birou, budoar, living cu vedere la mare, TV, acces la internet Wi-Fi, aer condiționat, seif (si pentru laptop), mini-bar, jacuzzi si cabina de dus, halate de baie si papuci, articole de toaleta, uscator de par.

Suite Metal la ultimul etaj, ferestre mari care ofera vederi asupra ruinelor arheologice alu unui vechi palat si o fereastra cu vedere la mare, pat dublu, canapea, birou, budoar, living, TV,acces la  internet Wi-Fi, aer conditionat, seif (si pentru laptop), mini-bar, cabina de dus, halata de baie si papuci, articole de toaleta, uscator de par.

Suite Paper la același etaj cu receptia, camera proiectata si pentru persoanele cu mobilitate redusa (acces pentru scaun cu rotile), doua ferestre mari si un mic balcon cu vedere laasupra ruinelor arheologice alu unui vechi palat, pat dublu, canapea extensibila, birou, budoar, living, TV, acces la internet Wi-Fi, aer conditionat, seif (si pentru laptop), mini-bar, cabina de dus, halate de baie si papuci, articole de toaleta, uscator de par.

Suite Wooden la acelasi etaj cu receptia, ferestre mari si balcon cu vedere la vechiul port si far, pat dublu, canapea extensibila, birou, budoar, living cu vedere la mare, TV, acces la internet Wi-Fi, aer conditionat, seif (si pentru laptop), mini-bar, cabina de dus, halate de baie si papuci, articole de toaleta, uscator de par.

Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei – de 3 ori pe saptamana.

Servicii suplimentare (contra cost)
• Mic dejun
• Cina romantica in foisor, cu servicii si bucatar personal
• Cina romantica pe iaht in port, cu posibilitatea de a ramane peste noapte in iaht.
• Yachting individual
• Excursii individuale si de grup (Jeep Safari) si autobuze exclusive.
• Receptie 24 ore.

Personal multilingv: engleza, rusa, germana, romana, bulgara.

Facilitati:

  Facilitati hotel:

    -Internet wi fi
    -Parcare

  Plaja:

    -Plaja cu pietris si nisip la 300 m

  Facilitati camera:

   -Aer conditionat
   -Duș
   -Canale TV prin satelit
   -Halat de baie
   -Mini-bar
  -Seif
  -Uscător de păr

   Informatii suplimentare:

   -Card de credit: Visa, MasterCard.
   -Facilități pentru persoane cu dizabilități
   -Nu se acceptă animale de companie.

   Distanta de la mare: 300 m

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

– Toate informatiile si tarifele sunt valabile la data publicării lor, martie 2020. Agentia nu este raspunzatoare de eventualele incorectitudini si modificari aparute ulterior.

Comentarii