Amirandes Grecotel Exclusive Resort Hotel 5* | Hersonissos – Creta – Litoral Grecia

Amirandes Grecotel Exclusive Resort Hotel 5* | Hersonissos – Creta – Litoral Grecia

Descriere: Amirandes este simbol al elegantei si al luxului european. Hotelul dispune de personal calificat, este construit cu o arhitectura rafinata ce se imbina armonios in cadrul natural, interiorul hotelului este de o eleganta unica, un spirit gastronomic ridicat este cartea de vizita a hotelulu Amirandes. Designul hotelului imbina elementele de apa, foc si pamant. Linii elegante de arhitectura, palmieri si arbusti infloriti pe fondul marii azurii, este cu adevarat un colt de rai, ideal pentru o vacanta exclusiva. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai : o gama larga de camere confortabile, numeroase restaurante si baruri, club pentru copii si club pentru adolescenti, facilitati pentru copii, sport, centru Spa, magazine, sali de conferinte, divertisment, piscina de dimensiuni olimpice.

LocalizareInsula Creta, la 2 km de statiunea Gouves, la 10 km de Hersonissos si la 18 km de la Aeroportul din Heraklion.

Cazare: Total 212 camere în clădirea principală cu trei etaje, bungalouri și vile.

Double Superior Rooms GV/SV (~31 mp), Double Luxury Rooms Sea View/Side Sea View or Lagoon View (~35 mp), Double Luxury Rooms GV (~35 mp), Double Premium Bungalows PG (~32 mp), Double Bungalows Luxury PG (~33 mp), Family Rooms Superior (~40 mp), Suites Family GV/SV (~40 mp), Guest Rooms Superior Private Pool & Garden (~31 mp), Family Amirandes Suites Private Pool\Garden View (~40 mp).

Facilități camere: aer condiționat / încălzire control individual, mini-bar (contra cost), TV / LCD, TV prin satelit, CD / DVD player, internet WI-FI (gratuit), seif (gratuit), telefon direct, prosoape de plajă, halate de baie și papuci, cadă / duș, uscător de păr, oglindă cosmetică, set de cafea / ceai, balcon / terasă.
Mașină de cafea espresso în vile, meniu de perne în camerele Famous Class.

Apă încălzită în piscinele private ale vilelor (25 de grade, cu taxă suplimentară).

Double Superior Room GV/SV (~ 31 mp) În aripa Candia & Lagoon. Dormitor elegant, cu pat dublu (2 paturi de o persoana la cerere).

Double Luxury Room Sea View/Side Sea View or Lagoon View (~35 mp) În aripa Candia & Lagoon. Pat dublu King Size (2 paturi de o persoana la cerere), pat de zi / canapea, vedere la mare și lagună.
Double Luxury Room GV (~35 mp) În aripa Candia & Lagoon. Pat dublu King Size, pat de zi, vedere la grădină.
Double Premium Bungalow PG (~32 mp) Curte romantică, pat dublu King Size (2 paturi de o persoana la cerere), baie – două chiuvete, WC, cadă și duș.
Double Bungalows Luxury PG (~33 mp) Prima linie, parter, grădină de 35 mp. Bungalouri in grădină elegante lângă mare, pat dublu King Size sau 2 paturi de o persoana (la cerere). Spațiul de locuit și dressingul combinat cu baia sunt separate de uși glisante din lemn. Baia are două chiuvete, cadă / duș și WC.
Family Room Superior (~40 mp) Aripa Sunset. Dormitorul principal are un pat dublu și o cameră pentru copii cu 2 pătuțuri, separate de o ușă glisantă. Baia are duș, cadă, chiuvetă.
Suite Family GV/SV (~40 mp) Aripa Candia. Apartamente decorate luxos, un dormitor dublu și o cameră pentru copii / living cu două paturi de o persoana, separate de o ușă glisantă. Baie cu duș, cadă și două chiuvete; dressing spatios.
Guest Rooms Superior Private Pool & Garden (~31 mp) Aripa Candia, parter, terasa (72 mp) cu piscina, gradina. 1 pat dublu King Size sau 2 paturi de o persoană. În baie: duș, cadă, două chiuvete.

Family Amirandes Suites Private Pool \ Garden View (~40 mp) Aripa Candia, parter cu terasă de grădină, piscină privată (21-23 mp) în grădină (fără încălzire), un dormitor cu un pat dublu și o cameră pentru copii cu două paturi de o persoana,  separate de o ușă glisantă, în baie există un duș, o cadă și două chiuvete.

Famous Class: Suites Luxury One Bedroom with Frontal Sea View (~70 mp), Suites Grand One Bedroom Frontal Sea View (~90 mp), Junior Bungalow Suites Deluxe Sea View & Private Pool (~45 mp), Junior Suites Luxury Private Pool SV (~61 mp), Suites Amirandes VIP 2-Bedroom Private Pool SV/GV (~85 mp), Villa Creta Amirandes Sea View Private Pool (~65 mp), Villa Dream Amirandes Sea View & Private Pool (~85 mp), Villa Creta Beach FS Private Pool (~53 mp), Villa Luxury Beach 2-Bedroom FS Private Pool (~75 mp), Villa Royal Sea View Private Pool (~130 mp), Villa Presidential Junior SF Private Pool (~67,5 mp), Villa Presidential SF Private Pool (~88 mp), Residence Grand Beach SF Two Private Pool (~141 mp), Residence Grand Royal SF Two Private Pools (~360 mp), Residence Royal SF Private Pool (~311 mp).

FAMOUS CLASS:

Suite Luxury One Bedroom with Frontal Sea View (~70 mp)  * Famous Class Front Line, aripa Lagoon, vedere frontala la mare, mobilier alb, parchet alb, un dormitor cu pat dublu și o baie (două chiuvete cu masuta pentru machiaj, duș separat) și un living sunt separate de o ușă glisantă. Frigider cu vin, meniu de perne. Cort de plajă pentru vile.

Suite Grand One Bedroom Frontal Sea View (~90 mp) * Famous Class Front Line, aripa Lagoon, vedere frontala la mare, mobilier alb, parchet alb, un dormitor cu pat dublu și o baie (două chiuvete cu masuta pentru machiaj, duș separat) și o camera de zi cu un pat suplimentar separate de o ușă glisantă. Uși glisante din sticlă către balcon, sufragerie deschisă pe balcon, dulap spațios, sistem DVD integrat BANG & OLUFSEN, telefon fără fir, frigider pentru vin, meniu de perne. Suita este combinată cu camera de lux SSV & View Lagoon. Cort pe plajă pentru vile.
Junior Bungalow Suite Deluxe Sea View & Private Heated Pool (~45 mp) * Famous Class Front Line, aripa Lagoon, vedere frontala la mare. Plan deschis, pat dublu și canapea. Baie cu două chiuvete, cadă spa, duș; dressing. Piscina privata incalzita (16 mp) – încălzire apă la peste 25ºC (contra cost). Terasa cu sezlonguri si un living de vara. Cort privat pe plajă.
Junior Suite Luxury Private Heated Pool SV & GYM (~61 mp) * Famous Class Aripa Lagoon, parter, piscina „Star” Amirandes (18 mp), iluminata cu luminite sub forma de cer instelat și curenti de apă pentru exerciții, încălzire apă peste 25ºC (contra cost) și o zonă de fitness cu echipament de fitness. Pat dublu King Size și pat suplimentar. Uși glisante din lemn duc la baie (24 mp) cu duș, cadă. Duș tip ploaie în aer liber. Frigider cu vin. Cort privat pe plajă.
Suite Amirandes VIP 2-Bedroom Private Heated Pool SV/GV & GYM (~85 mp) * Famous Class Aripa Lagoon, parter, piscina „Star” Amirandes (18 mp), iluminata cu luminite sub forma de cer instelat și curenti de apă pentru exerciții, încălzire apă peste 25ºC (contra cost) și o zonă de fitness cu echipament de fitness. Dormitorul cu pat dublu este combinat cu zona de zi, a doua cameră are două paturi de o persoana, cu intrare separată prin hol. O baie extravagantă (24 mp) cu duș și cadă se conectează la zona de fitness. Frigider cu vin, meniu de perne. Cort privat pe plajă.
Villa Creta Amirandes Sea View Private Heated Pool (~65 mp) *  Complexul de vile Famous Class, vilă cu două etaje.
Etajul 1: hol – hol de intrare, baie (chiuvetă, duș și WC), living spațios, 2 canapele; Etajul 2: dormitor dublu și o baie de lux cu dressing, chiuvete de designer, cadă, duș separat și WC. Piscină privată infinity (16 mp) – încălzire apă peste 25 ºC (contra cost). Intrare separată cu terasă privată, terasă cu zonă de luat masa și șezlonguri. Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort privat pe plajă.
Villa Dream 2-Bedrooms Amirandes Sea View & Private Heated Pool (~85 mp) * Complexul de vile Famous Class. Vila in gradina cu doua etaje cu piscina privata. Etajul 1: hol – hol de intrare, duș, living spațios cu două canapele și dormitor cu două paturi de o persoana; Etajul 2: dormitorul principal cu un pat dublu și o baie de lux (cadă, duș) cu dressing. Piscina privata Infinity (15 mp) – incalzire apa peste 25ºC (contra cost). Intrare privată cu terasă privată, terasă cu zonă de luat masa și șezlonguri. Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort privat pe plajă.
Villa Creta Beach FS Private Heated Pool (~53 mp) * Famous Class pe linia de plaja pentru vile, parter, terasa (40-90 mp), piscină Infinity incalzita (17-18 mp) – încălzire apă peste 25ºC (contra cost). Vile decorate elegant, stil exclusivist și de lux. 2 dormitoare separate, un pat dublu și 2 paturi de o persoana, 2 băi – în principal: două chiuvete din piatră cu masuta pentru machiaj, jacuzzi, duș separat și WC; În cea de-a doua: chiuvetă de designer neagră, duș. Ieșire grădină / terasă cu șezlonguri și umbrele de soare pe o plajă privată pentru vile. Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort privat pe plajă.
Villa Luxury Beach 2-Bedroom FS Private Heated Pool (~75 mp) * Complex de vile Famous Class. Pe linia de plaja pentru vile, vedere la mare, terasă (40-90 mp), piscină încălzită privată (17-18 mp) cu curenti de apă pentru exerciții, – încălzirea apei peste 25ºC (contra cost). Dormitor principal cu zonă de zi și baie de lux (două chiuvete din piatră cu masuta pentru machiaj, cadă spa, duș separat și TV LCD de 15”). Un living elegant, cu o canapea și o baie (duș). Din camera de zi prin terasa deschisă, oaspeții intră în al doilea dormitor. Ieșire prin grădină / terasă cu șezlonguri și umbrele de soare pe o plajă privată pentru vile. Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort privat pe plajă.
Villa Royal Sea View Private Heated Pool (~130 mp) * Complex de vile Famous Class. Vila cu doua etaje. În curte este o mică piscină decorativă, parcare privată. Cu 2 etaje, 2 dormitoare, 2 paturi duble. Parter: lounge – living și dormitor spațios, baie (cadă cu hidromasaj și duș, chiuvetă și WC). La etajul doi: un dormitor, o zonă de living elegantă, un dressing luxos și o baie (o cada ovală este situată în centrul dormitorului. Două chiuvete din piatră, cu o masuta pentru machiaj și oglinzi, precum și o cabină de duș separată cu hidromasaj). Piscina încălzită privată „Star” Amirandes, cu iluminare nocturnă (30 mp) – încălzire apa peste 25 ° C (contra cost). Intrarea în vilă se face printr-o poartă din fier forjat intr-o curte cu palmieri și pomi fructiferi, 2 locuri de parcare, un pat tip șezlong pe terasă, o sufragerie de vară. Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort de plajă pentru vile.

Villa Presidential Junior SF Private Heated Pool (~67,5 mp) * Famous Class. Pe linia de plajă pentru vile, parter, piscină Amirandes „Star” (23 mp) cu iluminare și curenti de apă – încălzire a apei peste 25ºC (taxă suplimentară). Dormitor cu vedere la mare și living elegant. Pat dublu King Size, cu lumini colorate originale, un pat suplimentar de o persoana. Baie: o cadă cu hidromasaj cu aromaterapie și terapie prin culori, cabină de duș cu „duș cu efect de ploaie”, două chiuvete elegante și un WC separat. Terasă cu mobilier de exterior, zona de luat masa, sufragerie, șezlonguri pentru relaxare la aer curat. Frigider pentru vin, frigider pentru produse cosmetice, meniu cu perne. Cort privat pe plajă.
Villa Presidential SF Private Heated Pool (~88 mp) * Famous Class. Pe linia de plajă pentru vile, parter, piscină Amirandes „Star” (23 mp) cu iluminare și curenti de apă – încălzire a apei peste 25ºC (taxă suplimentară). 2 dormitoare, hol, living; un pat dublu și 2 paturi de o persoana. 2 băi, în principal: o cadă cu hidromasaj cu aromaterapie și terapie prin culori, o cabină de duș cu „duș cu efect de ploaie”, două chiuvete elegante și un WC separat; în al doilea: duș separat, chiuvetă și WC. Grădină cu mobilier de exterior, zona de luat masa, living, șezlonguri. Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort privat pe plajă.
Residence Grand Beach SF Two Private Heated Pools (~141 mp) * Famous Class. Pe linia de plajă pentru vile, parter, vedere directă la mare, 1 piscină „Star” Amirandes (23 mp) cu iluminare și curenti de apă și 1 piscină privată infinity (17-18 mp) – încălzire apa în bazine peste 25ºC (contra cost). 4 dormitoare, 4 băi, hol, living de lux. 3 paturi duble și 2 paturi de o persoana. 4 băi – în principal: o cadă cu hidromasaj cu aromaterapie și culori, o cabină de duș cu „duș tip ploaie”, două chiuvete elegante și un WC separat; În al doilea: duș separat, chiuvetă și WC; În al treilea: două chiuvete de piatră cu un o masuta pentru machiaj, cadă cu hidromasaj, duș separat și TV LCD de 15 ”; În al patrulea: chiuvetă, duș și WC. Grădină bine îngrijită, cu mobilier de exterior, zona de luat masa, living, scaune. Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort privat pe plajă.
Residence Royal SF Private Heated Pool (~311 mp) * Famous Class. Pe linia de plajă pentru vile, vedere la mare, teritoriu (750 mp). Reședința situata pe prima linie a plajei este formată din două vile, separate printr-o curte. Cu un singur nivel. Partea vilei situată pe plaja are un hol de intrare, un living și un dormitor, separate de o ușă glisantă și o baie (cadă cu hidromasaj cu aromaterapie, duș, 2 chiuvete). A doua parte: vila extravaganta tip „peșteră”, ornată cu piatră naturală și lemn. Un singur spațiu combină un living cu home cinema, o sală de mese cu o masă din lemn italian lucrata manual, o zonă de dormit situata pe un piedestal, o baie (cadă cu hidromasaj, saună, duș), cameră de masaj, cameră de biliard și o bucătărie complet echipată. 2 paturi duble, 2 băi, sufragerie de vară, intrare separată în vilă, parcare. Piscina „Star” Amirandes (23 mp) cu iluminare și curenti de apă (încălzire peste 25ºC – contra cost). Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu de perne. Cort pe plajă pentru vile.
Residence Grand Royal SF Two Private Heated Pools (~360 mp) * Famous Class. Pe linia de plajă pentru vile, vedere la mare, teritoriu (750 mp). Pe prima linie a plajei este formată din două vile, separate printr-o curte. Vila cu un singur nivel. Partea vilei situată pe plajă – hol de intrare, living, 2 dormitoare, 2 băi.  A doua parte a vilei se compune dintr-o vila extravaganta sub forma de pestera, decorata cu piatra naturala si lemn. Living open plan cu home cinema, sufragerie cu masa design italian, zona de dormit cu pat king size, baie de lux cu jacuzzi, sauna, dus, camera de masaj, camera biliard si o bucatarie complet utilata. 3 paturi duble, 3 băi (într-una – o cadă cu efect de aromaterapie, duș, 2 chiuvete; în a doua – cadă cu hidromasaj, saună, duș, masaj; în a treia – cadă cu hidromasaj și terapie color, duș cu „Duș cu efect de ploaie”, două chiuvete), sufragerie de vară, intrare separată în vilă, parcare. 2 piscine „Star” Amirandes (23 mp) cu iluminare, (încălzire peste 25ºC – taxabilă). Frigider cu vin, frigider pentru cosmetice, meniu cu perne. Cort pe plajă pentru vile.

Tip de masa:  Bed and Breakfast, Half Board Dine Club

RESTAURANTE & BARURI (2020):

MIC DEJUN – Restaurant principal, bufet 
Bufet gourmet in stil american cu o gama larga de produse fitness naturale. Colt cretan si ceaiuri locale.

Mic dejun in camera.
Mic dejun continental tarziu (Late continental breakfast).

PRANZ

In restaurantul à la carte cu specific grecesc „Petrino” (in functie de conditiile meteorologice). Preparate cu fructe de mare, peste si traditionale. Preparate pentru copii (la cerere). Tasty Corner (gratuit). Sau Poolside Brasserie By the Pool: Meniu à la carte cu mese ușoare și gustări.

CINA
In restaurantul principal „Amirandes” – tip bufet cu aperitive calde si reci, salate, feluri principale, branzeturi si deserturi. Seri tematice. Gratuit pentru oaspetii de la HB.

Xasteria, restaurant bio a la carte cu specific cretan
Restaurant Cretan à la carte, produse ecologice din Agreco Farm. Meniu pentru copii.
Blue Monkey, restaurant asiatic à la carte
Feluri de mâncare preparate după rețete tradiționale din Orient, în combinație cu tendințele culinare asiatice la modă. Meniu pentru copii.
Lago di Candia, Restaurant BBQ a la carte
Mâncăruri delicioase de pește proaspăt și fripturi suculente la grătar.
Minotaur, restaurant italian gourmet la carte
 Un restaurant gastronomic unic, cu mâncăruri italiene autentice.
Taverna Agreco, Organic Cretan
Vizitați ferma unică a lui Agreco ca o alternativa la restaurantele a la carte. Se ofera un meniu de 6 feluri de mâncare cretane pe bază de produse ecologice din fermă.

BARURI:
Labirint, Lagoon Bar – Canapele albe moi, cufundate în apele lagunei, care reflectă cerul înstelat cretan. Un loc ideal pentru un cocktail răcoritor de amiază și o seară romantică in sunetul muzicii live.
Sunset, Beach Lounge Bar
DJ & Cocktail-uri
Locația sa unică pe malul mării vă va permite să vă bucurați pe deplin de apusurile de soare uimitoare și de orizontul nesfârșit al cerului.

ROOM SERVICE – 24 de ore pe zi, contra cost.
ATENȚIE: Restaurantele funcționează în funcție de condițiile meteorologice.
Rezervarea in prealabil este necesară la toate restaurantele a la carte.

DINE CLUB:
Programul Dine Club permite oaspeților să viziteze restaurantele a la carte ale hotelurilor: Amirandes, White Palace, Caramel și Creta Palace.
Dine Club HB include:
Mic dejun și cină în restaurantul principal, o selecție de bufeturi bogate – gratuit.
Înlocuirea mesei pentru prânz (meniul setat) – gratuit, la comanda meselor a-la carte, este oferită o reducere de 20 de euro pentru adult și 10 euro pentru copil.
Cina: când comandați mâncăruri a la carte în restaurantele hotelurilor de mai sus, este oferită o reducere de 20 de euro pentru adult și 10 euro pentru copil.
Extra: 2 mese gratuite în restaurante a la carte (la alegerea oaspeților) sau 1 cină într-un restaurant a la carte și cină în Agreco (timp de 7 zile de ședere).
Dine Club pentru copii (până la 13,99 ani) gratuit
Tasty Corner la restaurantul Amirandes 12.30-14.00
În timpul zilei: gustări, fructe, briose, prăjituri, înghețată, sucuri, apă
Meniuri speciale pentru copii la restaurante a la carte, inclusiv sucuri și băuturi reci.

Facilitati:

  Facilitati hotel:

     -Amfiteatru cu o capacitate de pana la 500 de persoane
     -Capela Ortodoxa
    -Sala de fitness cu echipamente de fitness cardio Technogym & Cybex: 2 traineri eliptici, 3 benzi de alergare, 2 biciclete, 2 traineri de putere, 1 aparat de antrenament mare (antrenament spate, marca: Technogym), antrenor de putere Technogym • Zona de fitness / garderobă.
    -Curatatorie uscata Contra cost
    -Sala de conferinte (capacitate pana la 400 de persoane)

    -Internet WiFi în spații publice GRATUIT
    -Magazin de bijuterii, magazin de cadouri, Amirandes boutique.

    -Magazin bijuterii
    -Magazin suveniruri
    -Masaj Contra cost
    -Medic Contra cost
    -Mini-market

    -Parcare
    -Piscina de dimensiuni olimpice in aer liber , cu apa de mare
    -Piscine private încălzite și piscină Spa interioară (încălzită în aprilie și octombrie)
    -Piscină interioară încălzită în Spa,  în aprilie și octombrie
    -Piscină privată în camere
    -Receptie 24H
    -Sala de antrenament GRATUIT
    -Salon de cosmetică

    -Sauna Contra cost
    -Schimb valutar

    -Sharing Pool Contra cost
    -Spa Amirandes ALCHEMY SPA (608 m²) : piscina interioara cu apă dulce (incazita – aprilie – octombire), sală de fitness cu echipament cardiovascular Cybex, masaj, tratament facial si corporal, manichiura si pedichiura, pavilion de masaj în aer liber, sauna, Ayurveda realizata de experti din India.

   -Stație autobuz la 1 km

   Plaja:

   -Plaja cu nisip și pietriș. Cele doua golfulete cu plaja, nisip si pietris. Plaja privată pentru camerele Famous Class este echipată cu corturi albe, șezlonguri cu saltele moi, servicii.
   -Prosoape de plajă GRATUIT
  -Sezlonguri si saltele – gratuite

  -Umbrele de plajă GRATUIT

  Pentru copii:

-Animație pentru copii
-Baby – sitting Contra cost
   -Club pentru copii: Grecoland Kids Club 4-12 ani: de 6 ori pe săptămână (10.00-18.00). Copiii sub 4 ani pot participa la clubul de copii însoțiți de adulți. Loc de joacă, jocuri, competiții, activități creative, disco pentru copii și multe altele.
   -Club pt tineri adolescenti: GrecoTeens 13+: Activități pentru adolescenți cu vârste între 13 și 17 ani (mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie). Program pentru copii de vară / sezon de vârf – Școala de fotbal Valencia, program plătit pentru copii de vară / sezon de vârf – Școala de fotbal Valencia, plătită
   -Infant: GracoBaby 0-3 ani – ofera parintilor posibilitatea de a comanda tot ce au nevoie pentru copilul lor înainte de sosire. Patuturi gratuite, scaune inalte (numai în restaurante), suport pentru chiuveta, incalzitoare,sterilizatoare, ceainic electric. Cu plata: carucioare, saltea pentru schimbat, olita pentru copii, cadita pentru copii, scaun portabil, landou, baby monitor
   -Loc de joacă
   -Meniu pentru copii: Nutriție pentru copii, 3-12 ani. • Cafenea pentru copii Grecoland Tasty Corner • Bufet delicios din colțul restaurantului principal „Amirandes” • Meniul copiilor este oferit în restaurantele à la carte (contra cost)
  -Pătuț pentru copil GRATUIT
  -Piscina pt. copii cu apa dulce

  -Programe pentru copii

   Restaurante si baruri:

   -Bar la piscina, lounge bar Labirinth
   -Bar la piscina
   -Bar pe plajă
   -Bar principal
   -7 restaurante (Amirandes – restaurant principal, Petrino – Restaurant a la carte cu pește la mare, By The Pool – Brasserie À la carte lângă piscină, restaurant Xasteria A la carte cu specific cretan, blue monkey – restaurant asiatic a la carte, Lago di Candia – Restaurant a la carte bbq, Minotaur Restaurant italian gourmet a la carte, Agreco Tavern – bucătărie organică cretană).
  -5 restaurante a la carte
  -Restaurant principal
  -Taverna

   Sport:

  -Aerobic
  -Baschet
  -Beach Volley
  -Biciclete Contra cost: inchiriere biciclete langa hotel
  -Canoe Contra cost
  -Darts GRATUIT
  -Diving Contra cost
  -Golf Academy : Acesta oferă cele mai recente inovații tehnice pentru a îmbunătăți abilitățile de joc. Academia are zone de joc scurt (putting & chipping green). La 10 km distanță – Golf Club Crete Golf Club

  -Hidro – biciclete Contra cost
  -Mini fotbal

  -Sporturi nautice Contra cost  (sailing, caiac, canoe, jet ski, windsurfing, hidrobiciclete)
  -Tenis Contra cost. Pentru taxa suplimentara: 3 terenuri de tenis (2 Astro-Turf & gazon artificial), cu iluminare. Rachete și mingi – gratuit.
  -Tenis de masa

   Divertisment:

  -Animatie: Muzică live în fiecare seară, Show de divertisment în anumite seri, DJ anumite seri, cinema în aer liber (în funcție de vreme)
  -Muzica live
  -Show seara: muzica live, spectacole, cinema in aer liber amfiteatru (500 locuri)

   Facilitati camera:

   -Aer conditionat
   -Balcon/terasa
   -Bathrobes and slippers
   -Cadă/duș
   -Canale TV prin satelit
   -CD / DVD player
   -Cleaning daily
   -Facilitati ceai/ cafea
   -Incalzire
   -Internet Wi-Fi GRATUIT
   -Mini frigider

   -Mini-bar Contra cost
   -Music center

   -Private Pool
   -Seif GRATUIT
   -Telefon

   -Televizor
   -Uscător de păr

   Informatii suplimentare:

   -Un dormitor
   -O linie de la mare
   -Doua dormitoare
   -3 dormitoare
   -Card de credit: Visa, MasterCard, Eurocard, Diners, American Express
   -Completari: Portal pentru oaspeți. Oaspeții se pot înregistra pe portalul de oaspeți pentru informații suplimentare utile despre șederea la hotel. Serviciu de concierge WhatsApp 24 de ore – Serviciu de concierge pentru toți oaspeții. Personalul hotelului acceptă cererile oaspeților 24 de ore pe zi prin aplicația WhatsApp. ÎNGRIJIRE DE MEDIU Reciclare • Sisteme de tratament ecologic • Echipamente de economisire a energiei și a apei
   -Deluxe
   -Luxurious
   -Nu există facilități pentru persoane cu dizabilități
   -Datorită peisajului hotelului, nu toate departamentele sunt accesibile pentru oaspeții cu dizabilități.
   -Nu se acceptă animale de companie.
   -Personal multibilingv

   Distanta de la mare: mai putin de 100 m

Spa: Holistic Spa-Center: Piscină interioară (încălzită în aprilie, octombrie), 7 camere de masaj, tratamente faciale și corporale, manichiură și pedichiură, lounge de relaxare cu servicii de băuturi (ceai și suc), saună, program Ayurveda condus de specialiști indieni.  Centrul spa are programe speciale pentru copii de peste 5 ani.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

– Toate informatiile si tarifele sunt valabile la data publicării lor, martie 2020. Agentia nu este raspunzatoare de eventualele incorectitudini si modificari aparute ulterior.

Comentarii