Apartamentele Latania 3* | Creta – Litoral Grecia

Apartamentele Latania 3* | Creta – Litoral Grecia

Localizare: apartamentele sunt situate in centrul statiunii Stalida la 50 m fata de plaja publica cu nisip a statiunii. Aeroportul se afla a o distanta de 30 km iar capitala Heraklion la 32 km distanta. Statiunea animata si renumita pentru viata de noapte Malia se afla la 2 km distanta.

Camere: baie cu cada sau dus, uscator de par, aer cinditionat (contra cost), seif (contra cost), frigider, chicineta complet utilata, balcon sau terasa. Capacitate maxima in studio standard 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima in studio familial 4 persoane. Capacitate maxima in apartament standard 4 persoane. Capacitate maxima in camera single 1 adult + 1 copil.

Facilitati: receptie (09:00 – 22:00) , bar, loby, piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, servicii de spalatorie (contra cost), acces la internet prin cablu sau Wi-Fi la receptie (contra cost).

Masa: fara masa sau mic dejun 

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii