Bilete de avion Grecia: Bucuresti – Atena | RYANAIR

Circuit Grecia Atena | Autocar - 8 zile

Bilete ieftine Bucuresti- Atena

Bilete de avion Grecia: Bucuresti – Atena | RYANAIR

Orar de zbor (01 nov 2019 – 31 mar 2020):
 Luni, Marti, Vineri: 06:35 (plecare)- 08:20 (sosire)
Miercuri: 10:05 (plecare)- 11:50 (sosire)
Joi: 14:35 (plecare)- 16:20 (sosire)
Sambata: 15:30 (plecare)- 17:15 (sosire)
Duminica: 16:45 (plecare)- 18:30 (sosire)

mCheck-in gratuit in Agentiile Alex Tours

m

Informatii si rezervari:

Agentia de turism Pascani (Vezi pe hartă)
Str. Ceferistilor, bl. B29 Parter; LT: 3157 din 30.03.2011
Tel: 0232.714474
Fax: 0232.718531
Gsm: 0754029123 // 0762257000
mail: pascani@alextours.ro
mail: alex.tours@yahoo.com

Agentia de turism Iasi (Gara) (Vezi pe hartă)
Str. Strapungerii Silvestru nr.10, bl CL19; LT: 3157/Filiala din 25.05.2011
Tel/Fax: 0232.244412
Gsm : 0758585869
mail: iasi1@alextours.ro
mail: alextours_gabi@yahoo.com

Agentia de turism Craiova (Vezi pe harta)
Str. Calea Severinului nr 5A (parcare Auchan Craiovita)
Gsm: 0734554669
mail: craiova@alextours.ro
mail: craiova_real@yahoo.com

Agentia de turism Targu Neamt (Vezi pe harta)
Str.M.Eminescu, bl. M7, Parter; LT: 3157/Filiala din 31.03.2010
Tel/Fax: 0233.790120
Gsm: 0754029126; 0758035783
mail: tg.neamt@alextours.ro
mail: alextourstgneamt@yahoo.com

Agentia de turism Braila (Vezi pe harta)
Str.1 Decembrie 1918, Obor, bl.40, parter (vis-a-vis de Billa)
Tel/Fax: 0239636164
Gsm: 0754029132
mail: braila@alextours.ro

Sau in oricare dintre Agentiile Alex Tours

 

Termeni si conditii:

1.Bagaj de cabina:
– Începând cu 01 noiembrie 2018, doar pasagerii care vor cumpăra „Prioritate și 2 bagaje de mână” vor avea voie să ia 2 bagaje cu ei în cabină (1 bagaj mic (40x20x25 cm) + 1 valiză cu roţi (55x40x20 cm, 10 kg greutate))
– Pasagerii care nu vor cumpăra „Prioritate și 2 bagaje de mână” vor avea voie să ia în mod gratuit doar 1 bagaj mic (40x20x25 cm) care poate fi luat în cabină și care trebuie să încapă sub scaunul din față. Dacă unicul bagaj mic gratuit al pasagerilor fără prioritate nu încape în noul măsurător, atunci ei vor plăti o taxă de bagaj la poartă de 25 €/£, bagajul lor fiind înregistrat și trimis la cală.
– Clienţii care nu au prioritate şi doresc să transporte o a doua valiză cu roţi (10 kg greutate) vor trebui să achiziţioneze bagajul de cala de 10 kg pentru preţul de 8 €/£ în momentul efectuării rezervării sau pentru preţul de 10 €/£ dacă serviciul va fi achiziţionat online, cumaximum 40 de minute înainte de ora programată de decolare a zborului. Bagajul cu roţi de 10 kg va trebui lăsat la biroul destinatdepozitării bagajelor de cală din aeroport înainte de a trece de punctul de securitate.
– Serviciul de „Îmbarcarea prioritară” costa 6 £/€ dacă este achiziționată la momentul rezervării inițiale a zborului. Dacă este adăugată prin intermediul opțiunii „Gestionează rezervarea mea” de pe site sau prin intermediul aplicației Ryanair (cu până la 45 de minute înainte de ora programată a zborului), costă 8 £/€. Îmbarcarea Prioritară este plafonată la 95 de clienți per zbor (dintr-un total de 189 de pasageri)
– Pentru un bebeluş (cu varsta intre 8 zile şi 23 de luni) care călătoreşte in braţele unui adult insoţitor poate fi transportată o geantă pentru bebeluş de maxim 5 kg pe langă bagajul de mană permis.
– Ryanair nu isi asuma responsabilitatea pentru bagajele de mana supradimensionate care sunt refuzate la poarta de imbarcare si ulterior abandonate de dumneavoastra.

2.Bagaj de cala
– Fiecare pasager poate efectua check-in-ul pentru pană la trei bagaje de cală de maxim 20 kg / fiecare, contra cost (25 €/in momentul in care s-a efectuat rezervarea). După efectuarea rezervării, bagajele de cală pot fi adăugate la o rezervare prin intermediul opţiunii „Gestionează rezervarea mea” cu pană la 3 ore inainte de ora programată a zborului. Taxele pentru bagajul de cală sunt percepute pe persoană/pentru un zbor. Se aplică taxe mai mari atunci cand bagajele de cală sunt achiziţionate folosind opţiunea „Gestionează rezervarea mea”, un centru telefonic Ryanair sau ghişeul de bilete de la aeroport, in timpul perioadelor de varf şi pe anumite rute (40-50 €/).
– Un cărucior/cărucior dublu complet pliabil, sistem pentru călătorie/un marsupiu per bebeluş, plus unul dintre următoarele articole: scaun auto pentru copil, pernă de inălţare sau un pat pliant de călătorie pentru copil pot fi transportate gratuit. Pentru orice alte echipamente suplimentare pentru bebeluşi/copii (cu o greutate maximă de 20 kg pe echipament) pot fi efectuate rezervări online, in cuantum de 10 /10 € pe echipament/pentru un zbor.
– Compania Ryanair nu este responsabilă dacă şi in măsura in care sunt produse daune ca urmare a defectelor, calităţii sau viciilor inerente ale bagajelor. In consecinţă, Ryanair nu este responsab pentru articole ambalate necorespunzător, perisabile, deteriorate sau fragile.

3.Rambursări
Sumele plătite pentru zborurile operate de Ryan Air (inclusiv toate sumele plătite pentru servicii opţionale furnizate de Ryan Air)
nu sunt rambursabile.

4.Modificarea datei zborului, numelui şi rutei
– Datele şi orele de zbor se pot modifica (in limita locurilor disponibile), astfel de modificări putandu-se realiza cu pană la 3 ore inainte de ora programată a zborului, fie online (cu excepţia cazului în care ai efectuat deja check-in-ul online) sau contactand un centru de rezervări Ryanair (in timpul programului normal de lucru). Pentru rezervările online se aplică preţuri reduse. Dacă nu doreşti să schimbi toţi pasagerii de pe rezervarea ta sau dacă zborurile interne sunt modificate in zboruri internaţionale, trebuie să contactezi centrul Ryanair de rezervări local (in timpul programului normal de lucru).
– Taxele pentru modificarea numelui sunt percepute pe pasager/pentru o rezervare (115 €/online si 160 €/la aeroport). Nu se percepe o taxă de modificare a numelui pentru bebeluşi (0-23 luni).

5.Check-in, îmbarcare şi ocuparea locurilor
– Toţi pasagerii sunt rugaţi să efectueze check-in-ul online accesand https://www.ryanair.com/ şi să tipărească o carte de imbarcare, cu excepţia rezervării la clasa Flexi Plus care include check-in gratuit in aeroport.
– Pentru toate zborurile operate cu scaune alocate, Ryanair isi rezervă dreptul de a aloca sau realoca scaunele in orice moment, chiar şi după imbarcarea in aeronavă. Acest lucru poate fi necesar din motive operaţionale, de siguranţă şi de securitate.
– Check-in-ul online se deschide cu 60 de zile inainte de ora de plecare programată pentru clienţii care au achiziţionat un scaun alocat. Începând de miercuri, 13 iunie 2018, check-in-ul online (pentru clienții care nu rezervă locuri) va fi disponibil de la 48 de ore până la 2 ore înainte de plecarea fiecărui zbor
– Este responsabilitatea fiecărui client de a efectua check-in-ul la timp

6.Formalităţi administrative
6.1. Aspecte generale: Pasagerul are obligatia de a verifica daca are toate documentele necesare calatoriei: BILETE avion, CHECK-IN(permis/foaie de imbarcare), VIZA, BULETIN si/sau PASAPORT, PROCURA (pentru iesirea din tara a minorilor neinsotiti de ambii parinti), CAZIER, etc. Este responsabilitatea pasagerului de a se informa cu privire la conditiile de trecere a frontierei. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare.
– Ryanair isi rezervă dreptul de a refuza transportul dacă nu ai respectat aceste cerinţe sau alte cerinţe stabilite in Regulamente sau dacă documentele tale de călătorie nu par a fi in ordine.
6.2. Refuzarea intrării într-o ţară: Dacă ţi se refuză intrarea intr-o ţară din cauza inadmisibilităţii imigrării, vei plăti orice amenzi aplicate de către guvern sau de către Oficiul de Imigrări in cauză, plus costul transportului tău din acea ţară inapoi in ţara ta de origine sau in alt loc. Nu vom rambursa costul niciunui zbor pe care nu il poţi utiliza ca urmare a refuzării intrării.
6.3. Controlul vamal: Dacă este necesar, vei participa la verificarea bagajului tău, efectuată de către agenţii vamali, autorităţile guvernamentale sau aeroportuare. Nu suntem responsabili faţă de tine pentru orice pierdere sau daună suferită de tine pe parcursul unui astfel de control sau din cauza că nu ai respectat această cerinţă.
6.4. Controlul de securitate: Te vei supune oricărui control de securitate realizat de reprezentanţi guvernamentali autorizaţi, autorităţile aeroportuare sau de către Ryan Air.

Compania aeriana îşi rezervă dreptul de a modifica oricând orarul de zbor !!!
Companiile low-cost au dreptul să înceteze zborurile pentru oricare dintre destinaţii dacă acestea nu sunt rentabile.

Cumparand biletul de avion pasagerul a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile de calatorie stipulate pe bilet si completate cu conditiile publicate pe site-ul RYANAIR: https://www.ryanair.com/ro/ro/informatii-utile/centru-de-ajutor/termeni-si-conditii-generale

Comentarii