Complex Iris / Nalba / Mimoza 3* | Jupiter – Litoral Romania

Complex Iris / Nalba / Mimoza 3* | Jupiter – Litoral Romania

Complexul Hotelier Iris Nalba Mimoza 3 stele  este renovat, remobilat si situat in centrul statiunii Jupiter, la o distanta de 100 de metri de plaja. Hotelul este intins pe 15.000 de mp si cuprinde trei hoteluri (Hotel Iris, Hotel Nalba si Hotel Mimoza) de trei stele, avand camere duble si apartamente, gradini, cafe-bar. Intregul complex are o capacitate totala de cazare de 300 de locuri.

Nu se accepta animale de companie.

CAMERE: Toate camerele duble au mobilier nou din lemn si fier forjat, aer conditionat, televizor, mini-bar, bai cu dus sau cada. Apartamentele sunt formate din living cu canapea pe colt si dormitor cu pat matrimonial, iar baia are cada.

MASA: se serveste la Restaurantul Antik situat in fata hotelului Iris– mic dejun meniu fix diferit zilnic, iar pranzul si cina cu bonuri valorice.

COPII (in camera cu 2 adulti): copii 0 – 12 ani gratuit la cazare, fara pat; pat suplimentar 50% din valoarea unui loc de cazare.

Facilitati copii:
– parc de joaca supravegheat pentru copii + programe speciale sustinute de animatori profesionisti;

– Kinder Zoo – va asteapta in fiecare seara intr-un spatiu special amenajat langa parcul de joaca, unde cei mici pot interactiona cu dragalasele animalute ;
– „incurajarea creatiei” -cei mici vor fi indrumati in tainele modelajului si a artei origami. Creatiile cele mai reusite ale micilor cursanti vor fi expuse saptamanal in cadrul unei expozitii.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii