Complex Riviera Residence | Mamaia – Litoral Romania

Complex Riviera Residence | Mamaia – Litoral Romania

Localizare: Mamaia, pe plaja (Langa Hotelul Rex, vis a vis de restaurant Fattoria), la 350 m de Complexul Hotelier Family Club Mercur Minerva

Dotate la cele mai inalte standarde, cu o calitate superioara a materialelor de constructii folosite, mobilier de cea mai buna calitate, clasificat la 3* avand conditii de cazare de 5*, reusind sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

Dotari generale: 
fiecare apartament beneficiaza de 1 loc de parcare gratuit, Aer conditionat, Internet wireless si prin fibra optica

Structura apartamentelor: 

Finisaje si dotari de exceptie, de ultima ora:
– living mobilat Rovere
– 2 bai
1 baie cu cada cu hidromasaj
1 baie cu cabina de dus
– bucatarie complet utilata (cafetiera, prajitor de paine, cuptor cu microunde, plita elecrica, vesela, frigider etc.) cu toate elementele de ultima generatie.
– 2 dormitorare decomandate mobilate dupa ultimele tendinte de la Rovere
– terase spatioase, toate cu vedere la mare

Capacitate maxima a unui apartament = 4 adulti + 2 copii sau 5 adulti
*2 copii beneficiaza de gratuitate la cazare (3 – 15 ani, peste 15 ani se considera adult)
**pentru al 3-lea si al 4-lea copil se achita cate 15% din valoarea apartamentului si se asigura canapea extensibila.
A 5-a persoana adulta in apartament achita 25% din valoarea apartamentului si se asigura canapea extensibila.

Serviciile de tip All Inclusive Premium sunt asigurate la Family Club MERCUR – MINERVA 3*

Pachetele cu Demipensiune Premium includ:  
Cazare, mic dejun, pranz sau cina (PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL INTRARII, LA CHECK-IN), bauturile alcoolice si nonalcoolice (vodca, lichioruri, aperitive, bere draft Timisoreana, vin draft alb/rosu), sucuri gama PEPSI (Pepsi, 7up, Mirinda, Prigat, Lipton – bauturile sunt servite la draft) cafea, ceai, apa plata/carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului numai pe perioada programului de masa. Acces gratuit la cele 3 locuri de joaca interioare/exterioare situate in incinta complexului si pe plaja, acces gratuit la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in limita disponibilitatii, parcare gratuita in limita disponibilitatii, accesul la plaja este gratuit cu doua sezlonguri si umbrela incluse.

Pachetele All Inclusiv Premium includ: 
Cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile alcoolice si nonalcoolice (vodca, lichioruri, aperitive, bere draft Timisoreana, vin draft alb/rosu – draft), sucuri gama PEPSI (Pepsi, 7up, Mirinda, Prigat, Lipton – bauturile sunt servite la draft) cafea, ceai, apa plata/carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului pe perioada programului de masa si ulterior la barul de la plaja si piscina in intervalul orar 08:00-19:00. Intre orele 15:00-19:00 se vor servi in locuri special amenajate: sandwich-uri, mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie. Acces inclus la cele 3 locuri de joaca interioare/exterioare situate in complex si pe plaja acestuia. Acces inclus la terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii). Acces inclus la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii. Parcare auto inclusa. Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a 4 sezlonguri pentru o camera si umbrela de plaja.
Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet. Pentru perioada, mai si septembrie (dupa 10 septembrie) masa se va servi a la carte.

Masa se poate servi a la carte si in alte locatii fara a beneficia de alte facilitati:
Restaurant Central
Restaurantul Fattoria
Restaurantul Majestic
Restaurant Capriccio

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Martie 2017. Nu suntem raspunzatori pentru modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii