Complex Vox Maris Grand Resort 4* | Costinesti – Litoral Romania

Hotel Vox Maris Grand Resort 4* | Costinesti – Litoral Romania

Vox Maris Grand Resort reprezinta un complex de 4 stele, complet renovat in anul 2011, situat la aproximativ 30 m de plaja, dispus pe o suprafata de 7 hectare. 

Complexul dispune de 300 de camere si apartamente (232 camere duble standard si lux, 35 suite junior si suite de lux, 20 apartamente cu doua camere, 13 apartamente cu 3 camere), 2 piscine pentru adulti, 1 piscina copii, spatiu de joaca pentru copii, sala de fitness, biliard, tenis de masa, tenis de camp, bowling (4 piste), sauna, jacuzzi, masaj, restaurante, baruri, parcare, sali de conferinte, discoteca. Animalele de casa nu sunt acceptate.

CAMERE: Camerele sunt dotate cu baie cu dus, balcon, TV, frigider, telefon, AC.

MASA: Masa este servita in restaurantul propriu 4*, mic dejun bufet suedez, pranz si cina sistem bonuri valorice.

COPII (in camera cu 2 adulti):
– un copil 0- 1.99 ani, in camera dubla standard sau deluxe; al doilea copil achita 70 lei/zi dintr-un loc de cazare, fara pat suplimentar;
– un copil 2- 9.99 ani, achita 70 lei/zi, fara pat suplimentar. Daca se doreste pat suplimentar se va alege varianta de „Camera Tripla”;
– un copil peste 12 ani sau adult se va caza in camera tripla.

PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 – 11.99 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii