CONCURS – „Sejur în insula Skiathos”

Sponsorii acestui concurs sunt Alex Tours și AeroVacanțe.

Perioadă
Concursul se desfășoară în perioada 7-20 aprilie. În data de 20 aprilie, la ora 16:00, va fi extras câștigătorul live, pe pagina Facebook Alex Tours – https://www.facebook.com/alextoursonline

Condiții de participare
Pot participa la acest concurs toți cetățenii care locuiesc/au domiciliul pe teritoriul României în perioada desfășurării concursului (fie că au sau nu cetățenie română). Singura condiție este ca aceștia să aibă vârsta de 18 ani înplinită în momentul participării. Nu pot participa la acest concurs angajații, partenerii Alex Tours SRL sau membri ai familiilor acestora.

Cum se desfășorară concursul
Angajații Alex Tours SRL vor posta pe Facebook, pe pagina https://www.facebook.com/alextoursonline o postare-concurs cu reguli de participare.

Utilizatorii de Facebook interesați să intre în concurs vor:
– da Like paginii Alex Tours (https://www.facebook.com/alextoursonline)
– republica (public) pe profilul lor personal postarea-concurs, cu eticheta #SejurSkiathos. ATENȚIE! Participanții au datoria să nu șteargă această postare și să o lase publică pe toată durata concursului si pe parcursul extragerii.
– vor comenta la postarea-concurs și vor eticheta 2 prieteni.

Câștigătorul va fi ales marti, 20 aprilie, ora 16:00 prin https://commentpicker.com/ și va fi anunțat pe pagina Alex Tours, https://www.facebook.com/alextoursonline. Câștigătorul va trebui să ofere Alex Tours SRL date personale care ne vor ajuta să livrăm premiul. În cazul în care utilizatorul refuză să ne ofere aceste date, în termen de 5 zile de la anunțarea câștigătorului, vom desemna o altă persoană eligibilă pentru încasarea premiului. De asemenea, prin intrarea în concurs, fiecare utilizator acceptă ca profilul său Facebook și alte date personale să fie prezentate public, în timpul extragerii live.

Premiul
Premiul tău constă intr-un sejur de 7 nopți pentru doua persoane în insula Skiathos din Grecia. În pachet este inclusa cazarea la una dintre unitatile de cazare din oferta Smart Vila, transport cu avionul cursa charter cu plecare din Iași, transferuri, bagaje și asistență turistică.

REGULI, TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE
Acesti termeni si conditii reprezinta regulile (‘Regulile’) care se aplica pentru concursurile organizate de Alex Tours SRL pe pagina de Facebook Alex Tours (https://www.facebook.com/alextoursonline/). Participand la aceste concursuri, utilizatorii Facebook sunt de acord sa respecte si sa se ghideze dupa aceste Reguli. Concursurile sunt organizate de Alex Tours SRL avand sediul la adresa: Str. Ion Creangă nr. 71A, Pașcani, județul Iași.

In cazul unei dispute legate de un anumit Concurs sau Reguli, decizia finala apartine Alex Tours SRL si nici o corespondenta sau discutie inainte sau dupa terminarea concursului nu va fi luata in considerare.

Angajatii sau membrii din familia angajatilor apartinand Alex Tours SRL, nu sunt eligibili pentru participarea in aceaste Concursuri, iar Alex Tours SRL isi rezerva dreptul de a schimba castigatorii sau a refuza sa premieze unul sau mai multi castigatori ai Concursului, daca Alex Tours SRL are motive intemeiate sa creada ca unul dintre castigatori nu este eligibil.

Intrand in aceste Concursuri, fiecare user se angajeaza ca informatiile transmise (date personale si de contact) sunt adevarate, curente si complete. Alex Tours SRL isi rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea participantilor.

Sunt eligibile pentru a se inscrie in concusr persoane cu cetatenie romana sau care au domiciliu in Romania, cu varste peste 18 ani. Nu se considera participant eligibil nici o persoana cu domciliul in afara Romaniei.

Alex Tours SRL isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant daca are motive intemeiate si/sau participantul/participantii au incalcat vreuna din Reguli.

Participarea in aceste concursuri se poate face numai pe pagina de facebook Alex Tours (https://www.facebook.com/alextoursonline). Toti participantii trebuie sa prezinte informatiile personale cerute si relevante pentru Concurs sau in discutiile/corespondenta legata de Concurs. Pentru a intra in concurs nu este necesara o achizitionare de produse, iar inregistrarea nu are nici un cost.

Participantii nu au voie sa foloseasca multiple conturi de Facebook pentru a participa la Concurs si reprezinta o abatere de la Reguli.

Concursul va incepe si se va termina la datele prezentare pe pagina de Facebook, in fusul orar al Romaniei. Orice alta participare in afara datelor sau a orelor prezentate nu vor fi luate in considerare.

Alex Tours SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care apar defectiuni de orice fel, deconectarea retelei de internet si comunicatii, erori, intreruperi, intarzieri, pierderea sau uitarea parolei, acces neautorizat, virusi, bug-uri, intarzierea datorita rapunsului serverului sau alte cauze in afara razei de control sau expertiza a Alex Tours SRL

Castigatorii vor fi selectati aleator, prin tragere la sorti, pe pagina https://commentpicker.com/ dintre toate comentariile lasate la postarea – CONCURS de pe pagina de Facebook Alex Tours. Alex Tours SRL se angajeaza de livrarea acestui premiu in termen de 14 zile de la data terminarii Concursului. Dupa ce a fost livrat premiul de catre Alex Tours SRL catre castigator, acesta are obligatia ca in termen de 5 zile sa publice un comentariu cu privire la intrarea in posesie a premiului la postarea in care a fost anuntat castigatorul.

Premiile Concursurilor vor fi alese de Alex Tours SRL si sunt cele postate pe pagina de Facebook. In aceasta privinta, decizia Alex Tours SRL este finala.

Castigatorii Concursurilor vor fi anuntati pe pagina de Facebook, iar castigatorul are datoria de a oferi Alex Tours datele personale necesare pentru livrarea premiului. In cazul in care emailul transmis nu este corect, adresa de email nu functioneaza sau Castigatorul nu raspunde in termen de 5 zile la solicitarea Alex Tours SRL, poate rezulta in descalificarea si selectarea unui alt castigator. Alex Tours SRL isi rezerva dreptul de a pastra si stoca datele si informatiile transmise de catre participanti si folosirea lor pe site-ul oficial, pagina de Facebook, anuntarea, pronuntarea sau scrierea numelui Castigatorilor, a orasului sau localitatii din care face parte.

Prin intrarea in Concurs, participantii sunt de acord ca Facebook nu poate fi tras la raspundere pentru nici o problema legata de Concursuri sau de actiunile Alex Tours SRL. Facebook este un trademark inregistrat al Facebook Inc. Concursurile nu sunt in nici o masura sponsorizate, sustinute sau administrate de Facebook. Prin participarea la Concurs, participantul intelege ca datele oferite sunt catre Alex Tours SRL si nu catre Facebook. Va rugam sa adresati orice intrebari legate de competitie catre Alex Tours SRL.

Alex Tours SRL nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in cazul unui accident, dezamagire, vatamare sau pierdere suferite de vreun participant al Concursului. Alex Tours SRL nu este responsabil pentru problemele legate de nefunctionarea retelelor de comunicare, retelelor telefonice sau nefunctionarea tehnica a vreunui aparat sau website sau o combinatie intre acestea.

Alex Tours SRL isi rezerva dreptul de a schimba in orice fel aceste Reguli fara un anunt in prealabil catre vreunul dintre participanti sau de a anula si/sau amana Concursul pentru orice motiv. Orice schimbare va fi publicata in acesti termeni si conditii.

Concursurile si Regulile sunt guvernate de legea din Romania si orice disputa legata de acestea se va purta in limba romana.

Ne puteti contacta in legatura cu aceaste Concursuri doar pe adresa de email: office@alextours.ro

Aceste Reguli, termeni si conditii sunt singurele care pot fi luate in considerare in ceea ce priveste Concursurile si orice alte reguli sau termeni si conditii sunt excluse. In cazul vreunei dispute sau confilict legate de Concursuri, aceste reguli, termeni si conditii sunt singurele care vor fi luate in considerare.