AlexTours - Agentie de TurismAlex Tours este o Agentie de Turism Touroperatoare cu sediul in Iasi avand o vechime de peste 17 ani in domeniul Turismului.
Prin parteneriate cu cei mai cunoscuti tur-operatori din tara si strainatate, Agentia de Turism Alex Tours si-a extins constant serviciile, pentru a satisface cerintele tuturor categoriilor de turisti. Prin transparenta, creativitate, indrazneala, consecventa si promptitudine am ajuns la rezultate extraordinare. Dar acestea nu sunt suficiente. Dorim in continuare sa schimbam mentalitati, sa oferim o noua viziune despre turism, o adordare diferita a calatoriilor ca parte importanta a vietii noastre.

Personalul tanar, amabil si profesionist iti sta la dispozitie 6 zile pe saptamana si iti asigura cele mai exigente solicitari de petrecere a vacantelor in tara si in strainatate.

Pentru o experienta personala poti vizita unul dintre cele 17 birouri ale noastre situate in: IASI, PASCANI, BRAILA, TG NEAMT, TG FRUMOS, ADJUD, TECUCI, SUCEAVA, BOTOSANI, BACAU, FOCSANI, ONESTI, SIBIU, CRAIOVA sau poti sa comanzi serviciile dorite din fata calculatorului accesand site-urile: www.alextours.ro si www.turism-vacante.ro

Rasfoind ofertele noastre vei descoperi ca nu suntem o simpla agentie de turism, ci adevaratul prieten care se straduieste sa gaseasca pentru tine cele mai bune solutii.

Programele noastre cuprind sejururi la munte sau la mare, circuite interne si externe (care iti dau ocazia sa vizitezi orase istorice, muzee, castele, splendori arhitecturale, catedrale si peisaje superbe), oferte de Revelion, Craciun si Paste, bilete de avion, cazare hoteluri, vacante exotice (in America, Africa sau Orientul Indepartat, insulele din Oceanul Pacific, Atlantic sau Indian).

Iti putem oferi cele mai placute amintiri si cele mai dragi nostalgii. Cu noi vei avea parte de excursii incredibile oriunde in lume! Iti oferim ocazia sa vizitezi cele mai frumoase locuri din Romania dar si din strainatate.

Asiguram vacante personalizate pentru turism individual dar si pentru grupuri.

Vino la noi cu visul tau si ti-l vom transforma in realitate! Culege amintiri placute!