Flora Studios | Santorini – Litoral Grecia

floraFLORA STUDIOS  | Santorini – Litoral Grecia

Studiorile Flora sunt o variantă potrivită pentru cei care doresc să exploreze insula, oferind o opţiune ieftină, curată si placută de cazare. În imediata apropiere se găseşte o tavernă dar se ajunge şi foarte uşor în zona animată a staţiunii. Atmosfera este liniştită şi foarte caldă, datorată în mod special ghivecelor de flori şi grădinii cu multă verdeaţă pe care proprietara o îngrijeşte cu mult drag. Drumul principal este la 150-200 de metri distanţă.

Localizare: studiourile Flora sunt situate în stațiunea Perissa, la numai 100 m distanță de plajă.

Facilități unitate de cazare: studiourile Flora au 4 camere tip studio si 5 camere standard, dispun de recepție și parcare.

Facilități camere: Toate camerele dispun de frigider, aer condiționat (contra cost – aproximativ 5 euro/camera/zi, se achită la sosire la recepţie), TV, seif, chicinetă complet utilată (doar în camerele tip studio, camerele standard nu dispun de chicinetă), balcon. Camerele tip studio au structură maisonette, în partea de jos având minibucătărie (chicineta complet utilată, frigider), baia, o mică canapea tradiţională pe care nu se poate dormi şi un balcon spaţios, iar în partea de sus, la care se ajunge pe o mică scară interioară, un dormitor open plan.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii