Golden King Luxury Resort 5* | Skiathos – Litoral Grecia

Golden King Luxury Resort 5* | Skiathos – Litoral Grecia

Localizare: Golden King, format din 6 vile, este situat pe plaja „Mikros Vasilias”, la doar 2,5 km de orasul Skiathos si la 20 de metri de mare. Complexul este situat intre alte 2 plaje, Megali Ammos si Megalos Vassilias, unde turistii se pot bucura de activitati si sporturi nautice (schi nautic, parasailling, banana). Statia de autobuz se afla la 50 metri distanta de hotel.
In apropierea complexului se afla taverna traditionala Poseidon, renumita in insula pentru savoarea preparatelor sale (fructe de mare, peste).

Facilitati complex: proiectul fiecarui apartament este astfel conceput incat sa confere maximum de confort pe perioada sederii. Dormitoare spatioase, bai de lux, terase mari cu o uimitoare vedere spre mare, vor face zilele petrecute aici de neuitat. Fiecare locuinta are propria piscina pentru nesfarsite ore de relaxare.

Facilitati camere: dormitorul principal, deosebit de spatios, cu o suprafata de 25 mp, dispune de o cada cu jacuzzi si este amenajat special pentru a petrece un sejur intr-o atmosfera romantica.

Celelalte doua dormitoare de 15 mp, sunt concepute si decorate in acelasi stil. Ambele au sistem de aer conditionat iar unul dintre ele are acces direct la gradina.
Camera de zi ce se intinde pe o suprafata de 50 mp, este o zona „open space” cu bucatarie si zona de servire a mesei. Din camera de zi va puteti bucura de o priveliste spectaculoasa catre mare si piscina privata a vilei.
Fiecare apartament dispune si de o terasa mare (70 mp).
Camera de zi are sistem de aer conditionat, un TV cu plasma de 33 de inch, CD, DVD, Mp3 player.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii