Grand Resort Lagonissi 5* | Atena – Litoral Grecia

Grand Resort Lagonissi 5* | Atena – Litoral Grecia

Localizare:  complexul este aplasat pe o peninsula private cu o spuprafata de 7.5 km2, avand iesiri la numeroase plaje privare, iar in incinta complexului se regasesc cafenele, restaurant. Centrul Atenei se afla la 50 de minute de mers cu masina, iar aeroporul este la 15 minute distanta.

Camere: Dubla Luxuri SV(22m2): TV, aer conditionat/ sistem de incalzire centralizat, minibra, telefon, Video-on-demand, acces la internet, baie proprie ( WC, dus/cada), uscator de par, balcon sau terasa privata. Bungalow delux (40m2): ): TV, aer conditionat/ sistem de incalzire centralizat, podele incalzite, minibra, telefon, Video-on-demand, acces la internet, baie proprie ( WC, cabina de dus separata si cada), uscator de par, balcon sau terasa privata.

Facilitati: thalaSpa si fitness club, kinds club, loc de joaca pentru copii, meniupentru copii, parcare, piscine exterioara incalzita, 2 terenuri de tenis, teren de basket, de volei, teren de mini-golf, waterskiing, program de scufundari, cinema in aer liber, inchirieri de yachturi, WiFi, business center, 8 restaurante si posibilitatea de a servi mesele in camera, 2 baruri si un club, sezlonguri si umrelute pe plaja si la piscine.

Masa: mic dejun 

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii