Grecotel White Palace Hotel 5* | Rethymno- Creta – Litoral Grecia

Grecotel White Palace Hotel 5* | Rethymno- Creta – Litoral Grecia

Descriere: „White Palace” este un concept luxos de relaxare, care îmbină: locația pe plajă, design minunat, serviciul modern individual, bucătăria excelentă, băuturi premium, activitati sportive și divertisment. Luxul accesibil este o nouă viziune într-un concept unic, „LUXE ALL-INCLUSIVE LIVING”. Hotelul White Palace este situat pe coasta pitorească de nord a insulei Creta. Hotelul are un design impresionant si ofera turistilor:  terase deschise spațioase, camere luminoase, aerisite și vile pe plajă reflectă frumusețea și eleganța relaxării la Grecotel Luxury Resort. Hotelul dispune de: restaurante de clasă mondială, baruri, o varietate de piscine, un spa elegant Hippy – toate cu vederi uimitoare spre marea azur. Hotelul este situat pe o plaja cu nisip si pietris, inconjurat de frumoase gradini tropicaleinsotit de numeroase premii pentru servicii impecabile si confortul oferit. Hotel format dintr-o cladire de 4 etaje (4 lifturi).

Localizare: Coasta de nord a insulei, stațiunea Pigi, la 8,5 km de Rethymno, la 70 km de Heraklion și 69 km de Chania, la 76 km de aeroportul Heraklion și 78 km de aeroportul Chania. 

Cazare: Total de 267 camere (160 camere, 45 bungalows, 51 suites, 11 villas):
New! Doubles Guestrooms Swim up GV (~27 mp) Double Rooms Garden/Mountain View (~27 mp), Doubles SV (~27 mp), Superior Guest Room Sea View (~33 mp), Lux. Me Guest Rooms Sea View (~40 mp), Double Bungalows Prestige Sea View (~35 mp), Lux. Me Swip-Up Bungalow Sea View (~35 mp), NEW! Family Room Swim up Garden View (~37 mp), Family Guest Rooms Garden (~37 mp), Family Apartment Garden View (~55 mp), Lux. Me Junior Suites Sea View (- 40 mp), Suites Family White SV (- 50 mp), Suites Family Grand Sea View (~75 mp), Family Guest Rooms IV.
„YALI” EXCLUSIVE COLLECTION OF WATERFRONT ACCOMMODATION (Famous Class): Suites Petit Yali FSV Sharing Pool Famous Class (~40 mp), Lux. Me Yali Suites FSV Sharing Pool Famous Class (~54 mp), Villa Luxe Yali SF Private Pool/Direct Beach Eccess Famous Class (~60 mp), Villa White SF Private Pool/Direct Beach Access (~85 mp).

Facilitati camere: aer condiționat / încălzire, frigider sau mini-bar (contra cost), TV LCD prin satelit, canale de muzica, telefon direct, seif (gratuit), baie (baie) / WC, halate de baie și papuci, uscător de păr, bal-con / terasă ,  facilități pentru prepararea de cafea / ceai.

NEW 2020! Doubles Guestrooms Swim up GV (~27 mp) Vedere la grădină, parter, acces la piscina comună, pat dublu sau două paturi de o persoană, suplimentar – pat de o persoană.

Double Room Garden / Mountain View (~ 27 mp) Clădirea principală, în toate aripile hotelului. Stil mediteranean, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea.
Doubles SV (~ 27 mp) Stil mediteranean, vedere la mare. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Superior Guest Room Sea View (~33 mp) Cu vedere la mare, situate în toate aripile hotelului. Camere spațioase și elegant decorate în plan deschis; dormitor cu pat dublu sau 2 paturi de o persoană, duș.
Lux. Me Guest Rooms Sea View (~ 40 mp) Cu vedere la mare, în toate aripile hotelului, 2 balcoane sub un baldachin de 16 mp. Camere spațioase ce reflectă frumusețea și stilul White Palace. Mobilier de design, mozaic. Plan deschis, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea. 
Double Bungalows Prestige Sea View (~ 35 mp) White Wing, parter. Bungalourile confortabile sunt încadrate de grădini de-a lungul litoralului. Zona de dormit (pat dublu sau 2 paturi de o persoană), mobilier de design, noptiere și console; Zona de zi frontală cu un pat de o persoană este separată de dormitor printr-un panou glisant.
Lux. Me Swip-Up Bungalow Sea View Sharing Pool (~ 35 mp) Parter (parter), vedere la mare, White, Palace & Rethymno Wings. Acces direct la piscina comună (210 mp, încălzire aprilie-octombrie). Zona de dormit (pat dublu sau 2 paturi de o persoană), mobilier de design; zona de zi frontală cu o canapea (sau pat de o persoană) este separată de dormitor printr-un panou glisant.
Family Guest Room IV  (~ 37 mp) Un dormitor cu un pat dublu (sau 2 paturi de o persoană), o zonă de living cu două paturi de o persoană sau un pat supraetajat separat de o ușă glisantă, o baie cu două chiuvete.

NEW 2020! Family Room Swim Up Garden View (~37 mp) Blue & Rethymno Wings, parter. Vedere la grădină, acces direct la piscina comună, dormitor separat de ușa glisantă pentru copii, pat dublu și 2 paturi de o persoană sau pat supraetajat.

Family Apartment Garden View (~ 55 mp) Rethymno & Palace Wings. 2 zone de dormit separate, 2 băi (2 chiuvete și un duș în fiecare). Pat dublu sau 2 paturi de o persoană într-o cameră, 2 canapele  și un pat de o persoană în a doua cameră, 2 balcoane.
Lux. Me. Junior Suites Sea View (- 40 mp) Situat în toate clădirile, vedere la mare. Plan deschis, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, living cu canapea, baie cu două chiuvete și duș.
Suites Family White SV (- 50 mp) Situate în toate clădirile. Întruparea confortului și luxului, mobilier de design, interior elegant. 2 camere separate printr-o ușă glisantă; pat dublu king – size și 2 paturi de o persoană, 2 băi (duș în dormitorul principal și a doua baie cu cadă sau duș), 2 balcoane.
Suite Family Grand Sea View (~ 75 mp) Palace Wings. Design elegant. 2 dormitoare separate (2 paturi duble) și o zonă de zi cu două canapele, 3 băi (una cu două chiuvete și cadă și 2 cu dușuri); Ferestre de la podea până la tavan cu vedere panoramică la mare, 2 balcoane.
Cazare Famous Class
Suites Petit Yali FSV Sharing Pool Famous Class (~ 40 mp) Rethymno Wing, parter, grădină în aer liber de la 25-30 m2, acces direct la piscina comună a hotelului, lângă mare. O zonă de dormit cu un pat dublu, o zonă de zi cu două canapele, o baie cu duș, panouri din sticlă de la podea până în tavan, o mașină de cafea Nespresso, șezlonguri confortabile în grădină și acces direct la piscina stațiunii.
Lux. Me Yali Suites FSV Sharing Pool Famous Class (~ 54 mp) Blue & Rethymno Wings, parter. Grădină în aer liber 40 m2, acces direct la piscina comună a stațiunii lângă mare. Mobilier de design, un dormitor cu un pat matrimonial king-size și un living cu două canapea extensibile, o baie de lux (2 chiuvete, cadă și duș), o mașină de cafea Nespresso, panouri mari de sticlă de la podea până la tavan, șezlonguri confortabile în grădină.
Villa Luxe Yali SF Private Pool/Direct Beach Eccess Famous Class (~ 60 mp) White & Palace Wings, parter. Terasă mobilată între 40-60 mp, piscină privată (20 mp). Stil rafinat, mobilier de design; un dormitor dublu king-size, o zonă de living cu două canapele, o baie (cadă și duș), un dressing, o mașină de cafea Nespresso, uși glisante separă spațiul deschis cu camera de zi.
Villa White SF Private Pool/Direct Beach Access Famous Class (~ 85 mp) White & Palace Wings, parter. Terasă mobilată de 60 mp, piscina privata (20 mp), vitralii, usi din sticla de la tavan până la podea, decor alb-negru, mobilier de design. Ușile glisante din sticlă combină spațiul deschis cu camera de zi a vilei. Un dormitor cu un pat dublu king size, un living cu două paturi de o persoană, 2 băi (una are cadă cu două chiuvete; a doua are duș), dressing, mașină de cafea Nespresso.

Famous CLASS – Privilegii

Check-in / check-out expres, check-out târziu (la cerere, dacă este posibil), Întâmpinarea oaspeților cu șampanie, suc proaspăt stors sau o băutură tradițională răcoritoare și salut pentru copii, însoțirea în cameră de către conducerea hotelului. În cameră la sosire (fructe, apă , vin), apa minerală – zilnic, fructe proaspete în cameră (la fiecare două zile), curățenie de două ori, Produse cosmetice exclusiviste în baie și cosmetice pentru copii. Împachetarea bagajelor (la cerere), serviciu Club Car. Privilegii în restaurantele a la carte, reduceri la tratamentele Spa, servicii pe plajă etc.
Conceptul de agrement LUXE ALL-INCLUSIVE LIVING® de la White Palace include:
• Vizită la toate restaurantele și meniu special pentru copii în restaurantele a la carte
• Wine Bar în cameră: un sortiment de vinuri roșii, roze și albe, nuci și fructe uscate
• Comandă de lapte și cereale Nesquik pentru copii în cameră

! Ofertele Famous Class pot varia în funcție de serviciile hoteliere.

Tip de masa: Ultra All Inclusive Luxury

LUX.ME (Luxury – Ultra All inclusive) – 2020:

MIC DEJUN:
Restaurantul principal „Ventanas il Mar” – mediteranean – 07:15 – 10:30
Bufet gourmet american, cu o selecție suplimentară de produse de fitness naturale și colț cretan cu produse tradiționale și ceaiuri naturiste locale.
Mic dejun continental devreme de la 05:00 și până la 10:30.
Mic dejun a la carte lângă mare – bucătărie greacă (cu rezervare prealabilă).

PRANZ:
„Ventanas il Mar” – restaurant principal – bucătărie mediteraneană – 12:30 – 14:30. Bufet cu o selecție suplimentară de produse de fitness naturale și colț cretan cu produse tradiționale.
Restaurant Tavernaki Greek à la carte – bucătărie greacească – 13: 00-15: 00 – meze greceasc (gustări) + ouzo, pâine caldă și ulei de măsline! Bucătărie autentică, meniu À la carte.
„Fico d India” Restaurant a la carte italian – bucătărie italiană -12: 30-17: 00 – Meniu à la carte, clasic italian.

CINA:
„Ventanas il Mar” – restaurant principal – bucătărie mediteraneană -18: 30-21: 30.
Seri tematice. O selecție de feluri de mâncare din abundentul bufet, spectacol culinar
“The White” Fine Dining à la carte Restaurant (14+) – Meniu de degustare – 3 seturi de degustare (grecesc – italian -francez) – 19: 30-23: 30. O selecție de preparate culinare din bucătăria franceză, italiană și greacă. Meniu à la carte Rezervarea necesară. Gratuit. *
Tavernaki Greek à la carte Restaurant 19:00-23:00 Bucătărie tradițională grecească.
Rezervarea necesară. Gratuit. *
“Asia White” Asian à la carte restaurant 19:00-23:00, meniu à la carte.
Rezervarea necesară. Gratuit. *
“Fico d’ India” Italian à la carte Restaurant 19:00-23:00  – clasic italian.
Rezervarea necesară. Gratuit. *
Oriental Guest restaurant – Un restaurant gourmet oriental. 19: 00-23: 00, meniu À la carte. Sezonul de vârf, 15/06 – 15/09, în funcție de condițiile meteorologice. Rezervare necesară. Gratuit. *
Agreco – CRETE FARM & À LA CARTE TAVERN – Bucătărie ecologică cretană – Vizitați ferma unică a lui Agreco ca o oportunitate suplimentară a la carte, (meniu setat, anumite zile). Cina gratuită la a la carte (taxa de transfer, la 4,5 km de hotel).

Gustări:
„Light Fare” by the Pool – mese ușoare la piscină 10.30-17.00, meniu à la carte. Gustări & Light Lunch. Gratuit. *
Pâtiserie + Chocolaterie Dulciuri, brioșe, fursecuri, produse de patiserie, paste. Gratuit. *
Creperie – Gelateria, Clătite Sucuri și Smoothies. Gratuit. *24/7 – 24 de ore / 7 zile pe săptămână Lounge Week: cafea aromatică, produse de patiserie, gustări ușoare și bucătărie inovatoare. Gratuit. *

Baruri:
Sunset Lounge Bar – atmosferă cosmopolită.
Long Beach Bar – băuturi răcoritoare.
Garden Theater Bar – bere, gustări.
Fico d ‘India, toată ziua Espresso Bar (espresso, băuturi italiene).
Cramă de vinuri

 LUX ME SPECIALS:
O selecție largă de delicatese cretane, asiatice și italiene. Băuturi nelimitate și servicii Sommelier.
Gama de mărci premium, cocktailuri, sucuri sănătoase, o selecție largă – peste 150 de mărci unice de vin local și internațional în restaurante a la carte.
Petite Gastronomie – legume și fructe proaspete, mâncare pentru copii în toate restaurantele.
Vă rugăm să rețineți: SERVICIUL LUX.ME este valabil doar pe teritoiul hotelului pana la ora 17:00 din ziua plecarii de la hotel.
Dress Code: În timpul zilei: Pentru micul dejun și prânz, este necesară îmbrăcăminte de exterior, care acoperă îmbrăcămintea de baie și pantofi în toate restaurantele și barurile. Seara: Pentru bărbați, pantaloni lungi și o cămașă cu mâneci lungi sau scurte sunt obligatorii.
Room Service 07: 00-23: 00 (cu plată).
! Restaurantele funcționează în funcție de condițiile meteorologice.! Restaurante a la carte – doar cu rezervare.

Hotelul își rezervă dreptul de a face unele modificări ale programului fără notificare prealabilă.

Facilitati:

  Facilitati hotel:

    -Aqua park: Vizitarea parcului acvatic „Kingdom of Poseidon” la Club Marine Palace – Pentru siguranța și a serviciilor de calitate, sunt anumite restricții pentru oaspeții de la Lux Me White Palace Hotel: Număr limitat de oaspeți pe zi; Vizitarea parcului acvatic intre orele 12:00 – 14:00; Intrare gratuită; Rezervare in prealabil cu o zi inainte. Transfer contra cost (la 15 km de hotel).
    -Curatatorie uscata Contra cost
    -Facilități conferințe: Nou 2020! Nouă sală de conferințe cu o capacitate până la 100 de persoane.

    -Hamam Contra cost
    -Internet WiFi în spații publice GRATUIT
    -Magazin de bijuterii si moda, boutique, mini-market

    -Masaj Contra cost
    -Doctor la apel – la orice ora (contra cost) • Farmacie la 2 km • Spital la 9 km.

    -Parcare
    -Nouă piscină principală cu apă sărată (încălzită în aprilie și octombrie) și zona de lounge. Nouă piscină de apă de mare pentru familii, nouă piscină pentru copii cu apă de mare, 2 piscine cu apă de mare infinity (pentru apartamentele „Yali”) • 4 piscine noi comune (încălzite în aprilie și octombrie – pentru oaspeții din anumite tipuri de camere). 11 piscine private în vile. Echipament pentru piscină: șezlonguri, umbrele, prosoape de plajă, dușuri și cabine de schimb (gratuit).
    -Piscina cu apa de mare
    -Noua piscină principală cu apă sărată (încălzită în aprilie și octombrie)
    -Piscină privată în camere
    -Posta
    -Receptie 24H
    -Room Service Contra cost
    -Sala de antrenament: NOU (2020) centru de fitness cu echipament Technogym.

    -Salon de cosmetică Contra cost
    -Schimb valutar + un ATM

    -Hippie Wellness Center (400m²):  Zona de relaxare, hammam, 2 săli de masaj, Salon de înfrumusețare, manichiură, pedichiură, Ayurveda la Grecotel Creta Palace din apropiere, la 5 km (condus de specialiști indieni), tratamente faciale și corporale, NOU Centru de fitness cu echipamente Technogym.
    -Stație autobuz

   Plaja:

   -Plaja cu nisip și pietriș la hotel  (500 m lungime, 5 m lățime). Plaja este distinsă cu „Blue Flag”. Șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă sunt gratuite. Prosoapele sunt schimbate zilnic pe plajă și lângă piscină. Dușuri și vestiare. Salvamari pe plajă 10.00-18.00 (zilnic). Serviciu pe plajă (Ospatari).
   -Prosoape de plajă GRATUIT  – schimbarea prosoapelor gratuit (zilnic, pe plajă)
   -Șezlonguri GRATUIT
   -Umbrele de plajă GRATUIT

   Pentru copii:

-Animație pentru copii
   -Baby – sitting Contra cost
   -Cărucior pentru copii

   -Club pentru copii  „Grecoland”. Pentru copiii între 4 și 12 ani. Întregul sezon, de 6 ori pe săptămână (10: 00-18: 00). În sezonul de vârf (iulie și august), de 7 ori pe săptămână (10: 00-18: 00). Copiii sub 4 ani pot participa însoțiți de adulți. Grecokids (4-6 ani) – (gratuit) Desen și artizanat, sporturi de apă, jocuri de echipă, participarea la evenimente tematice și programe de mediu, gătit și grădinărit distractiv – în Grecoland. Grecojuniori (7-12 ani.) – (gratuit) Discoteca, jocuri sportive și de echipă, activități de apă și de creatie. Aventuri și descoperiri (7-14 ani.) Horticultură și lecții de gătit, programe de mediu, crearea obiectelor de artizanat din materialele folosite anterior, observarea stelelor printr-un telescop și multe altele. Programul poate varia în funcție de vreme și de numărul de copii (gratuit, o dată pe săptămână). Grecoteens (peste 13 ani) – (gratuit) Jocuri la piscină cu apă, turnee, darts, tenis de masă, petreceri și spectacole de seară (de la mijlocul lunii iunie până la jumătatea lunii septembrie). Kids Summer Camp – Cursuri de machiaj: iulie și august: săptămânal, de 2 ori pe săptămână, între orele 16: 00-18: 00. Vârsta: 12+ ani. Gratuit. Școala de fotbal Valencia: mijlocul lunii iunie – mijlocul lunii septembrie, 6 zile pe săptămână (luni-sâmbătă) – contra cost
   -Club pt tineri adolescenti  „GrecoTeens” (13+): activități de zi cu zi pentru adolescenți cu vârste între 13 și 17 ani, de la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie.
   -Infant:  „GrecoBaby” (0-3 ani) le oferă părinților posibilitatea de a comanda tot ceea ce au nevoie pentru copilul lor înainte de a ajunge la hotel. Gratuit: pătuțuri, scaune înalte pentru hrănire (numai în restaurantele hotelului), suport pentru lavoar, cărucioare (scaune portabile), pătură pentru schimbarea scutecelor, încălzitoare de sticle, sterilizator pentru sticle, ceainic electric, căzi pentru copii, scaun portabil -curaș, baby-sitter. Alimentele pentru copii pot fi comandate în restaurant.
   -Loc de joacă
   -Meniu pentru copii: mâncare pentru bebeluși (4-12 ani) – Gastronomie pentru cei mici – mâncare gratuită pentru copii în toate restaurantele a la carte; Bufet pentru copii în restaurantul principal.
   -Pătuț pentru copil GRATUIT
   -Nou piscină pentru copii cu apă de mare (2020)

   -Sală de joacă pentru copii

   Restaurante si baruri:

   -Baruri:  Sunset Lounge Bar, Long Beach Bar, Garden Theatre Bar, Fico d’ India, all day Espresso Bar, Wine Cellar
   -Bar la piscina
   -Bar pe plajă
   -Bar principal
   -Restaurante:  restaurantul principal, Fico D`India a la carte Restaurant italian, The White, Fine Dining à la carte Restaurant (14+), Asia White restaurant a la carte, Tavernaki – restaurant grecesc a la carte, restaurant Oriental Guest a la carte, patiserie ,clătite
   -Restaurant a la carte
   -Restaurant principal

   Sport:

   -Beach Volley
   -Darts
   -Diving Contra cost
   -Polo

   -Sporturi nautice Contra cost – Centru pentru sporturi nautice (jet ski, parasailing, schi nautic) – la un cost suplimentar
   -Tenis: terenuri de tenis, cu iluminare seara, lectii de tenis
   -Tenis de masa

    Divertisment:

   -Animatie: program de seară: • Muzică live • Seri de dans • DJ • Spectacole profesionale • Spectacol pentru copii • Petreceri de vară Full Moon & White Night (aprilie-octombrie, de 3-4 ori pe săptămână)
   -Muzica live
   -Show

    Facilitati camera:

   -Aer conditionat
   -Balcon/terasa
   -Bathrobes and slippers
   -Cadă/duș
   -Canale muzica
   -Canale TV prin satelit
   -Facilitati ceai/ cafea
   -Internet Wi-Fi GRATUIT
   -Mini-bar

   -Seif GRATUIT
   -Servicii de menaj și schimb de lenjerie/prosoape: Serviciu zilnic de menaj, schimb de lenjerie – de 3 ori pe săptămână.

   -Set de baie
   -Telefon
   -Televizor
   -Uscător de păr

   Informatii suplimentare:

   -Un dormitor
  -O  linie de la mare
  -Doua dormitoare
  -Card de credit: Visa, MasterCard, Eurocard, Amex, Diner’s
  -Nu există facilități pentru persoane cu dizabilități  (există rampe în tot hotelul)
  -Nu se acceptă animale de companie.

    Distanta de la mare: mai putin de 100 m

Noutati: Nou 2020!

Noua piscină principală cu apă sărată (încălzită în aprilie și octombrie) și zona de lounge.
Zona New Family: piscină nouă cu apă sărată potrivită pentru familii, piscină nouă cu apă sărată pentru copii, snack bar în piscină, Grecoland.
4 noi piscine comune (piscine comune pentru anumite tipuri de camere).
New Fitness Zone – Sală de fitness cu echipament cardiovascular, zone deschise pentru yoga și gimnastică
O nouă sală de conferințe (până la 100 de persoane)
Până în sezonul 2020, vor apărea noi tipuri de camere:
SWIM UP DOUBLE GUESTROOM GARDEN VIEW  – la etajul 1, cu acces la o piscină comună. Toate clădirile cu vedere la grădină.
SWIM UP FAMILY GUESTROOM GARDEN VIEW – camere de familie, în grădina hotelului cu acces la piscina comună.
Clădirea Blue & Rethymno, etaj 1

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)
 
– Toate informatiile si tarifele sunt valabile la data publicării lor, aprilie 2020. Agentia nu este raspunzatoare de eventualele incorectitudini si modificari aparute ulterior.

Comentarii