Hotel Acapulco 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Hotel Acapulco 3* | Eforie Nord - Litoral Romania

Hotel Acapulco 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

HOTEL: este amplasat pe faleza statiunii, la cativa pasi de plaja. Hotelul a fost inagurat in anul 2004 si va sta la dispozitie cu servicii complete pe toata durata anului. Unitatea de cazare cuprinde 11 camere duble si 2 apartamente dotate cu aer conditionat, balcoane spatioase, frigider si TV.

Datorita amplasarii hotelului, majoritatea camerelor beneficiaza de vedere frontala catre mare.

Restaurantul Acapulco este un local modern cu specific international si dispune de mai multe saloane, fiind perfect pentru o cina intima sau o masa cu prietenii. In timpul sezonului estival puteti servi masa pe terasa restaurantului, admirand valurile marii. Pe langa facilitatile de masa si cazare, Hotelul Acapulco este renumit pentru clubul sau de noapte, aflat la nivelul inferior al complexului. Masa se serveste in sistem bonuri valorice in restaurant, autoservire Acapulco si terasa – autoservire Casa dintre Ape, situata pe plaja Belona.

Hotelul dispune de: 11 camere duble si 2 apartamente, restaurant, cafenea, terasa si discoteca, incalzire centrala, loc de joaca pentru copii pe terasa, parcare pazita.

CAMERE: aer conditionat, balcon spatios, frigider, telefon, pardoseala cu mocheta bej. Apartamentele sunt compuse din dormitor pat matrimonial, living dotat cu o canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane si aer conditionat.

COPII (in camera cu 2 adulti):
– primul copil 0-10.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;

– al 2-lea copil 0-10.99 ani, achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar;
– 1 copil mai mare de 11 ani sau al 3-lea adult in camera dubla, achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.

Oferta Paste 2020

CAZARE IN:

TARIF LEI / CAMERA / ZI

Perioada

Dubla cu vedere la statiune

Dubla cu vedere la mare

17.04-22.04.2020

230

242

Pachetul include:
– cazare minim 3 nopti cu mic dejun


1 Mai 2020

CAZARE IN:

TARIF LEI / CAMERA / ZI

Perioada

Dubla cu vedere la statiune

Dubla cu vedere la mare

29.04-02.05.2020

253

265

Pachetul include:
– cazare minim 3 nopti cu mic dejun

Important:
– Toate informatiile si tarifele sunt valabile la data publicarii lor, decembrie 2019. Agentia nu este raspunzatoare de eventualele incorectitudini si modificari aparute ulterior.
– Tarifele prezentate mai sus sunt valabile in limita locurilor disponibile si se pot modifica in functie de aparitia/expirarea unor oferte speciale, de schimbarea pragurilor Early Booking, etc.
– Va rugam sa tineti cont intotdeauna de informatiile oferite de agentul de turism.

Comentarii