Hotel Akrotiri Beach 4* | Corfu – Litoral Grecia

Hotel Akrotiri Beach 4* | Corfu – Litoral Grecia

Hotelul se bucură de una dintre cele mai spectaculoase localizări din Corfu. Construit pe o peninsulă, toţi oaspeţii lui sunt privilegiaţi cu o panoramă a Mării Ionice şi a stâncosului ei ţărm. De o parte şi de alta a hotelului se află două plaje cu nisip şi pietricele: Agia Triada şi Rocky Beach, ideală pentru înot şi agreată de iubitorii de natură.

Localizare: Hotelul se află la 20 m de plajă, la 22 km de Corfu Town, capitala insulei şi la 200 m de centrul scuba-diving. Taverne, restaurante, magazine şi baruri se găsesc la câteva minute de mers.

Facilități camere: Camerele sunt dotate cu: băi spaţioase şi verande cu vedere la mare, TV-satelit, radio, telefon, frigider, uscător de păr şi A/C inclus în tarif. Camere cu vedere la mare.

Facilități hotel: Beach-bar, cocktail-bar, room service, recepţie, seif, exchange, rent-a-car, parcare şi magazin de suveniruri, piscină pentru copii şi loc de joacă în aer liber.

Masă: Mic dejun în sistem bufet, cina la alegere din 3 feluri de mâncare, specialităţi greceşti şi internaţionale.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii