Hotel Alexandra Beach 3* | Insula Kos – Litoral Grecia

Hotel Alexandra Beach 3* | Insula Kos – Litoral Grecia

Localizare: hotelul cu 106 de camere se afla aproape de plaja cu nisip si pietricele, intr-o zona linistita, la numai 2 km de port si la 1.8 km de centrul orasului Kos (7 minute de mers cu masina).

Camere standard: telefon, radio, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat (contra cost in camera standard: 3 eur/zi). Camerele superior: au aceleasi facilitati ca si cele standard plus televizor, aer conditionat si frigider.

Studiouri si apartamente: au aceleasi facilitati ca si cele superior plus chicineta, filtru de cafea, ibric. Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima camera dubla superior: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima studio: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima apartament: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Capacitate maxima studio single: 1 adult.

Facilitati: piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina,, snack bar la piscina, cocktail bar, sala pentru micul dejun, teren de tenis, teren de joaca pentru copii, sala cu televizor, seif, schimb valutar, parcare, acces la internet wireless gratuit, acces la internet corner contra cost, receptie.

Masa: fara masa (studiouri si apartamente) si mic dejun inclus (camere standard si superior); supliment mic dejun  pentru studiouri si apartamente: 6 eur/pers/zi.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii