Hotel Alia 3*+ | Santorini – Litoral Grecia

alia-hotelHotel Alia 3*+  | Santorini – Litoral Grecia

Hotelul Alia este un hotel tipic pentru Kamari, cu o atmosferă plăcută, de familie, potrivit pentru orice tip de turişti. Piscina exterioară este unul dintre avantajele care atrage familiile cu copii (hotelul permite cazarea în cameră standard pentru doi adulţi cu un copil).

Localizare: Hotelul este situat în stațiunea Kamari, la 300 de metri de plaja cu nisip negru vulcanic. Capitala insulei, Thira, este la 7 km distanţă, portul la 12 km și aeroportul internațional la 3 km distanță.

Facilități hotel: Hotelul dispune de o zonă de lounge, lobby, recepție și piscină cu umbrele și șezlong-uri gratuite. Restaurantul hotelului oferă produse tradiționale. În apropierea hotelului se află un birou de informații turistice, o stație de autobuz, magazine, baruri, restaurante, taverne, supermarket-uri și un cinema. Acest mic complex hotelier are un preţ accesibil.

Facilităţi camere: Toate camerele dispun de minifrigider, smart TV prin satelit, baie cu duș, aer condiționat (contra cost, se achită la sosire la recepţie) și seif.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii