Hotel Almyros Natura 4* | Corfu – Litoral Grecia

Hotel Almyros Natura 4* | Corfu – Litoral Grecia

Localizare: hotelul este situat in partea de nord a insulei Corfu, pe plaja Almyros, la 2 km de statiunea Acharavi, 38,5 km de Orasul Corfu si de aeroport. Complexul este inconjurat de gradini frumos amenajate si de palmieri, intrarea in mare este lina, iar apa linistita.

Camere: baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, mini frigider, seif, telefon, televizor, minibar, balcon sau terasa. Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti + 1 copil. Capacitate maxima maisonette: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Capacitate maxima camera single: 1 adult.

Facilitati: resteurante, piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, clubul copiilor, bar si cafenea, bar si cafenea la piscina, camera cu jocuri, sala de sport, camera de conferinte, magazin, teren de tenis, teren de basket, teren de fotbal, teren de volley, tenis de masa, centru de scufundari (in afara hotelului), inchirieri biciclete si cai (in afara hotelului).

Masa: all inclusive – mic dejun, pranz si cina bufet.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii