Hotel Anavadia 4* | Rhodos – charter avion

anavadia-hotelHotel Anavadia 4*| Rhodos – Litoral Grecia

Hotelul Anavadia 4* se află într-una dintre cele mai pitoreşti staţiuni din Rhodos, Kolymbia, la doar câţiva kilometri distanţă de Faliraki.

Localizare: Hotelul Anavadia 4* este localizat în zona Kolymbia, la doar 10-15 minute distanţă de centrul staţiunii. Cea mai apropiată plajă este la 650 metri. Aeroportul Internaţional din Rhodos se găseşte la distanţa de 25 km.

Plaja: Hotelul are acces la plaja publică cu nisip şi pietricele. Hotelul oferă transfer shuttle bus gratuit la plajă. Şezlongurile şi umbreluţele sunt contra cost.

Facilităţi hotel: Hotelul dispune de recepţie, lobby, restaurant cu specific grecesc şi internaţional. De asemenea oaspeţii se pot bucura de o piscină în aer liber cu şezlonguri şi umbreluţe, bar la piscină, parcare privată.

Facilităţi camere: Hotelul a fost complet renovat în perioada 2009-2010, remarcându-se prin materialele şi decorurile modern folosite. Cele 40 camere luxoase sunt dotate cu balcon mare sau terasă, telefon, aer condiţionat, TV cu posturi prin satelit, baie privată cu uscător de păr, minifrigider, conexiune Wi-fi contracost.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori pentru modificarile aparute ulterior.

Comentarii