Hotel Anca 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Hotel Anca 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

HOTEL: Hotelul este amplasat pe malul lacului Belona, intr-o minunata zona de relaxare. Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Eforie Nord si la doar 100 de metri de nisipul fin al plajelor Marii Negre. Intreg complexul este situate la mai putin de 300 de metri de Baile Reci, baza de balneo-fizio-terapie a statiunii Eforie Nord.

Hotel ANCA*** Eforie Nord va pune la dispozitie urmatoarele facilitati si servicii suplimentare: Lift, Securizarea bagajelor, Servicii de seif (la receptie), Parcare interioara, Punct de informare turisti, Loc de joaca pentru copii, Servicii Secretariat (imprimare alb-negru/ color, tehnoredactare), Biliard si ping pong.

Parcarea se afla in interiorul unitatii si este gratuita, accesul fiind posibil numai in limita locurilor disponibile. Nu se fac rezervari pentru locul de parcare.

Servicii masa:
– Mic dejun – continental – 35 lei/zi/adult sau copil peste 12 ani.
– Mic dejun – continental – 20 lei/zi/ copil cu varsta de 5-12 ani.

CAMERE:
Hotelul este clasificat la standardul de 3 stele si detine 44 de camere duble si 1 single, situate in doua corpuri separate.

Facilitati copii:
– 2 adulti + 1 copil 0- 7.99 ani, copilul beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar.
– 2 adulti + 2 copii 0 – 7.99 ani, primul copil beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, iar pentru al 2-lea copil se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar
– 2 adulti + 1 copil peste 8 ani, se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar
– 2 adulti +2 copii peste 8 ani, pentru primul se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar si pentru al doilea se achita 30% din valoarea unui loc de cazare fara pat suplimentar
– 2 adulti + 2 copii, primul 0 – 7.99 ani, iar al doilea peste 8 ani, primul beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, iar pentru al doilea se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.
– al treilea adult achita 100% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii