Hotel Apollonia Bay Resort 5* | Mykonos – Litoral Grecia

Hotel Apollonia Bay Resort 5* | Mykonos – Litoral Grecia

Hotelul Apollonia Bay Resort 5* are o pozitie unica si ofera o vedere magnifica asupra Marii Egee si a insulei Delos. In fata hotelului se afla o pitoreasca biserica si cheiul plajei Sf Ioan. La distanta de 4 km de hotel se afla orasul si aeroportul Mykonos, iar la 5 km se gaseste vechiul port si la 6 km noul port. Hotelul este construit in stil arhitectural Cycladic, in amfiteatru, cu suporturi de flori viu colorate si curte pavata.

Hotelul Apollonia Bay Resort 5* dispune de urmatoarele facilitati: receptie, restaurantul Kynthos cu preparate din bucataria mediteraneana, restaurant sushi (cu demipensiune la cerere), lounge bar, restaurant grill & barbecue, piscina exterioara cu apa de mare, scaune de lemn, bar la piscina, living room spatios si TV lounge, biblioteca, seifuri, biserica traditionala, internet cafe, parcare proprie gratuita, mini SPA, fitness, sala de gimnastica complet echipata, sauna, jacuzzi, terapie holistica, aromaterapie, maje faciale si de corp, internet Wi-Fi, colt de cumparaturi, yoga, spalatorie, room service 24 de ore, baby sitting, inchiriere masini/motociclete, excursii, transferuri (la preturi mici), sezlonguri si umbrele pe plaja, sporturi pe apa, sala de banchete/conferinte, servicii de traducere/secretariat, echipament audiovizual si asistenta tehnica, ziare si reviste internationale.

Hotelul detine camere spatioase, mobilate traditional si echipate cu: Aer Conditionat, TV satelit, CD player, DVD, mini bar, telefon direct, internet wireless, acces fax, seif, baie cu cada, uscator de par, cosmetice de baie luxoase.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii