Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark 5* | Insula Kos – Litoral Grecia

Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark 5* | Insula Kos – Litoral Grecia

Localizare:  Hotelul este situat în Tigaki, in partea de nord a insulei, cu acces facil catre capitala insulei, Kos Town. Complexul hotelier este situat pe plaja, foarte aproape de centrul statiunii.

Camere:  aer conditionat, televizor, internet wireless gratuit, DVD player, telefon, frigider, baie cu cada, uscator de par, seif (contra cost). capacitate maxima in camera dubla cu vedere la gradina 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti, capacitate maxima in camera familiala cu 2 dormitoare cu vedere la gradina 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil, capacitate maxima in camera single 1 adult.

Facilitati:  Restaurant, bar, receptie 24 ore, gradina, acces pentru persoane cu handicap, lift, check-in/check-out express, magazine în hotel, aer conditionat, restaurant (a la carte), restaurant snack bar, terasa, babysitting, rent a car, minimarket, magazin de bijuterii, teatru in aer liber, parcare, piscine, piscina Poseidon Adventure Wave (are o suprafata de 1.850 m2, cu valuri de 1,50 m la fiecare 15 min), mini tobogane, ciuperci dus; acestea dispun de supraveghere permanenta din partea unui salvamar, piscina pentru copii, acces la internet wireless gratuit.

Masa: all inclusive

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii