Hotel Armonia 3* | Lefkada – Litoral Grecia

Hotel Armonia 3* | Lefkada – Litoral Grecia

Hotelul Armonia este un hotel de familie, situat in zona Nydri, confortabil si pozitionat ideal pentru relaxare si vizita individuala.

-LOCALIZARE:
Hotelul este situat la doar 50 de metri de Golful Nydri iar orasul Lefkada se afla la 20 de minute de mers cu masina de complex. Renumita plaja Porto Katsiki este situata la aproximativ 50 km. Armonia are un debarcader privat si parcare gratuita.

-DOTARI CAMERE:
Complexul dispune de 20 camere tip studio(ofera facilitati de menaj propriu). Toate camerele au in dotare: A/C(contra cost), toaleta cu dus, TV, uscator de par, chicineta, frigider, balcon/veranda.

-FACILITATI HOTEL:
Hotelul ofera o piscina de forma neregulata, cu o zona pentru copii. Armonia are un restaurant care ofera o gama larga de salate si preparate la gratar . Oaspetii se pot bucura de bauturi racoritoare la cocktail snack bar sau la barul de la piscina.Alte facilitati: gradina, camere pentru nefumatori, seif, incalzire, terasa la soare.

-PLAJA:
Plaja cu nisip si pietris la 150m departare.

-TIP MASA:
Mic dejun

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii