Hotel Astro Palace Suite & Spa 5* | Santorini – Litoral Grecia

Hotel Astro Palace Suite & Spa 5* | Santorini – Litoral Grecia

Localizare : Hotelul Astro Palace Suites & Spa se afla situat intr-o zona linistita, la 300 m de centrul orasului Fira, la 5 km de aeroport si 8 km de port.

Hotelul Astro Palace Suites & Spa este construit in 2010 si combina un design elegante cu arhitectura traditionala cicladica.

Camerele sunt dotate cu: camera dubla cu vedere la mare (25 mp), baie cu cada, pat king size sau twin; camera dubla superioara (30 mp): pat mare si canapea, vedere la mare din balcon, baie moderna cu cada hidromasaj; junior suite (35 mp) cu jacuzzi, dotata cu 1 pat mare si canapea, jacuzzi, baie moderna cu cada; executive suites (35 mp) cu piscina privata dotata cu un pat mare si canapea, piscina privata, vedere la mare, baie moderna dotata cu cada, exista posibilitatea de interconectare; astro suites (40 mp) cu piscina privata, dotata cu un pat mare si canapea, baie moderna spatioasa dotata cu cada cu masaj, vedere la mare din balcon, piscina privata, exista posibilitatea interconectarii.

Facilitati: Hotelul Astro Palace Suites & Spa dispune de urmatoarele facilitati: aer conditionat, tratamente corporale, restaurant pentru mic dejun si cina, piscina pentru copii, centru fitness, jacuzzi, piscina cu sezlonguri, sauna, acces wi fi.

Hotelul are in dotare urmatoarele tipuri de camere: camera dubla, camera dubla superioara, junior suite cu jacuzzi, executive suites cu piscina privata si astro suites cu piscina privata.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii