Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa 5* | Corfu – Litoral Grecia

Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa 5* | Corfu – Litoral Grecia

Localizare: hotelul este situat la 50 m de plaja, 15 km vest fata de aeroport si 18 km de Orasul Corfu. Statie de autobus este amplasata la 50 m de hotel.

Camere: baie cu dus, aer conditionat, televizor, telefon, radio, acces la internet wireless gratuit, seif, mini bar, balcon sau terasa. Capacitate maxima camera dubla cu vedere la munte: 2 adulti sau 3 adulti. Capacitate maxima camera dubla cu vedere la mare: 2 adulti sau 3 adulti. Capacitate maxima camera single: 1 adult.

Facilitati: 3 restaurante, SPA, piscina, centru de scufundari si sporturi de apa, teren de golf, televizor, camera cu jocuri, teren de tenis, piscina interioara, acces la internet wireless gratuit, inchirieri masini, parcare, receptie, sala de conferinte, lift pana la plaja, valet.

Masa: mic dejun, mic dejun si cina (supliment demipensiune: 19 eur/ persoana; nu sunt incluse bauturile la cina) sau mic dejun, pranz si cina bufet (supliment all inclusive: 38 eur/persoana).

Observatii: Hotelul accepta doar adulti peste 16 ani

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii