Perpetoo car sharing

Hotel ATRIUM BY THE BEACH 4* | Olimp – Litoral Romania

Blaxy Premium Resort 3* | Olimp - Litoral Romania

Hotel ATRIUM BY THE BEACH 4* | Olimp – Litoral Romania

Amplasat la aproximativ 200 m de plaja si la 1 km de Olimp, pe o suprafata de 72.000mp, complexul cuprinde 3 cladiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine exterioare, amenajari peisagistice, baruri, parcare si plaja privata, cluburi de distractie si animatie pentru copii si adulti. Proiectul prevede si un Business Center pentru teambuilding si conferinte dar si un Centru de Sanatate si SPA pentru tratamente si relaxare.

PROGRAM ALL INCLUSIVE:
7:00 – 10:00 – micul dejun
11:00 – 19:00 – pool bar (bauturi racoritoare, cafea, apa si bere)
11:30 – 13:00 – snacks (pizza, hamburger, hotdog, inghetata)
13:00 – 14:30 – pranz bufet (bauturi racoritoare, apa, vin si bere)
16:00 – 17:30 – in pool bar se vor servi prajiturele, cafea si inghetata
19:00 – 21:30 – cina bufet (incluzand bauturi racoritoare, apa si vin si bere)
21:30 – 23:00 – bauturi racoritoare, apa, cafea, mini-prajituri la amfiteatru 
*Sezlong gratuit la piscina si pe plaja in functie de disponibilitate 

Informații și dotări: Hotelul este alcatuit 360 camere duble, rezervatie naturala chiar in fata hotelului, mini zoo, 3 piscine piscine pentru adulti, 1 piscina pentru copii, faleza amenajata cu activitati (sporturi de apa contra cost), plaja privata, amfiteatru, kids club, atelier pentru copii (contra cost), jocuri sociale pentru adulti biliard si ping pong), beach bar, pool bar, restaurant si o bucatarie international condusa de faimosul Chef bucatar KAMLESH SINGH, specializat pe mancare asiatica si Chef bucatar GEORGIANA HUMIUNIC, specializata pe mancare traditionala romaneasca.

Camere: au suprafata de 32 mp si sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, balcon de 6 mp cu masuta si scaune, baie dotata cu dus, televizor LCD, aer conditionat, uscator de par, internet wireless. Capacitate de cazare: maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

Facilitati copii (in camera cu doi adulti):
– copiii 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
– primul si al doilea copil intre 2- 14.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita suplimentul de all inclusive in valoare de 58 lei/ zi;
– copiii peste 15 ani beneficiaza de cazare gratuite, dar achita suplimentul de all inclusive in valoare de 200 lei/ zi.
Atat copiii, cat si al 3-lea adult pot folosi canapeaua extensibila aflata in camera.

Repartizarea camerelor se face doar de către Recepția Resort-ului, la momentul cazării.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii