Hotel Atrium Palace 5* | Rhodos – Litoral Grecia

Hotel Atrium Palace 5* | Rhodos – Litoral Grecia

Localizare: hotelul este situat in golful Kalathas la o distanta de 6 km fata de statiunea Lindos, aeroportul se afla la o distanta de 57 de km.

Camere: baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, televizor, frigider, aer conditionat, balcon sau terasa. Capacitate maxima in camera dubla cu vedere partiala la mare sau cu vedere la mare: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima in junior suite cu vedere partioala la mare 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Capacitate maxima in camera single cu vedere partiala la mare: 1 adult.

Facilitati: receptie, lobby, bar, restaurante, magazine, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, salla de fitnes, acces la internet Wi-Fi.

Masa: mic dejun bufet sau mic dejun si cina (supliment demipensiune: 24 eur/persoana/zi; nu sunt incluse bauturile la cina) sau mic dejun, pranz si cina(supliment pensiune completa: 42 eur/persoana/zi)

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii