Hotel Avalon 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Hotel Avalon 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Localizare: hotelul este situat pe un deal deasupra orasului Zante, in Stavros Bochali. Fiind amplasat pe loc inalt, ofera o panorama impresionanta asuprea marii si a orasului. Cea mai apropiata plaja se afla la 1 km, centrul orasului la 1km, iar aeroportul la 5 km.

Camere: baie cu cada, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, extensie telefon in baie, acces gratuit la internet, mini frigider, servicii de curatatorie (contra cost), balcon mobilat. Capacitate maxima camera dubla cu vedere la munte sau camera dubla cu vedere la mare: 2 adulti sau 3 adulti. Capacitate maxima camera single: 1 adult.

Facilitati: receptie 24 h, restaurant, bar, pisicna, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, terasa, teren de tenis, teren de mini golf, spectacol folcloric saptamanal, acces gratuit la internet, servicii de curatatorie (contra cost), zona de relaxare cu televizor, apel de trezire, medic la cerere (contra cost), trusa de prim ajutor, serviciu de transfer catre oras in timpul zilei, parcare.

Masa: demipensiune – mic dejun si cina bufet (nu sunt incluse bauturile la cina) sau all inclusive – mic dejun, pranz si cina bufet (supliment all inclusive: 10 eur/pers/zi).

Observatie: Hotelul accepta doar adulti peste 12 ani.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in decembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii