Hotel Balea 3* | Neptun – Litoral Romania

Hotel Balea 3* | Neptun – Litoral Romania

Hotelul este situat la 350m de plaja in partea de Nord a statiunii. In jurul hotelului si al restaurantului este amenajat un parc cu copaci inalti ce asigura suficienta umbra in zilele toride de vara, dar si o zona de promenada in serile de vara. In parc este amenajat un spatiu de joaca cu nisip pentru copii. Micul dejun bufet suedez.

Dotari generale :
Hotelul detine 320 camere duble impartite pe 6 nivele, dotat cu 2 lifturi, iar camerele de la etaje sunt dotate cu balcoan, bar-de-zi, schimb valutar, parcare, internet Wi-Fi gratuit in camere. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Dotari camera :
Camerele duble 2* in corp B – camerele nu sunt renovate dispun de baie proprie cu dus, minibar.
Camerele duble 3* in corp A –  mobilier clasic renovat, televizoare noi tip LED, iluminat modern, frigider tip minibar, aer conditionat si internet WIFI gratis in camere. Baile sunt proaspat renovate..

Tarife copii :
– 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-8.99 ani – gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;

– 2 adulti si 1 copil 9-11.99 ani – gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si 50% din micul dejun;
– 2 adulti si 1 copil 12-17.99 ani – achita 50% din valoarea unui loc de cazare pentru pat suplimentar si mic dejun integral;
– 2 adulti si 2 copii 9-11.99 ani – gratuitate la cazare fara pat suplimentar, achita cate 50% din valoarea micului dejun;
– 2 adulti si 2 copii 12-17.99 ani – achita cate 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun integral si beneficiaza de un singur pat suplimentar in camera;
– al 3-lea adult – achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun integral.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI) sau sa completati formularul de mai jos (sectiunea HOTELURI)

Important:
– Toate informatiile si tarifele sunt valabile la data publicarii lor, decembrie 2019. Agentia nu este raspunzatoare de eventualele incorectitudini si modificari aparute ulterior.
– Tarifele prezentate mai sus sunt valabile in limita locurilor disponibile si se pot modifica in functie de aparitia/expirarea unor oferte speciale, de schimbarea pragurilor Early Booking, etc.
– Va rugam sa tineti cont intotdeauna de informatiile oferite de agentul de turism.

Comentarii