Hotel Bavaria Blu 4* | Mamaia – Litoral Romania

Hotel Bavaria Blu 4* | Mamaia - Litoral Romania

Hotel Bavaria Blu 4* | Mamaia – Litoral Romania

HOTEL: Situat in partea de sud a statiunii Mamaia, la 15 m de plaja, in apropierea Satului de Vacanta, a telegondolei si Aqua Magic. 

Dispune de 123 camere de 4* dintre care: 54 garsoniere, 32 camere duble si 37 camere single, precum si 16 camere mapamond 5*: 12 camere duble deluxe si 4 apartamente deluxe (inaungurate in anul 2014); restaurant modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina, 2 baruri, room-service, parcare gratuita, internet, lift, minibar, welness si SPA, camere pentru persoane cu dizabilitati.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului ( bar, foisor, terasa, piscina ).
Fiecare camera dispune de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.
Turistii cazati au acces gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00 – 20:00.

CAMERE: Construit in 2014, etajul 5 dispune de 16 camere de lux dintre care 4 apartamente si 12 duble superioare care va vor purta in diferite tari. Conceptul atent gandit pentru dumneavoastra va va oferi combinatia perfecta intre relaxare si atmosfera, fiecare camera fiind personalizata prin mobilierul grandios si specific fiecarei tari, dar si prin intermediul gamei variate de culori.
Apart. China – cel mai mare apartament; are o suprafata de 68mp + balcon 24mp;
Apart. Franta – are o suprafata de 67mp + 2 bai (14mp/5mp) + 2 balcoane de 24mp;
Apart. SUA – are o suprafata de 63mp + balcon 19mp;
Apart. Kenya – are o suprafata de 40mp + balcon 17mp.

Camerele duble superioare au o suprafata de 32mp si sunt prevazute cu un balcon de 12mp. Acestea va vor purta de-a lungul urmatoarelor tari: Australia, Iran, Indonezia, Grecia, Turcia, Thailanda, Romania, Italia, Anglia, India, Egipt si nu in ultimul rand Captain’s Room.
Camerele dispun de TV LCD, iar baile sunt dotate cu hidromasaj, radio, jacuzzi cu TV si au o suprafata cuprinsa intre 8mp si 17 mp. Pentru ca accesul in camere sa se faca mai rapid, aveti la dispozitie un nou lift ce va deservi doar etajele 4 si 5.

Camere dubla standard/ vedere mare 4* este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim  2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 m2, vedere standard, acces wi-fi, televizor, halat si papuci de casa, uscator de par/ priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caza de incendiu, detectoare de fum. Nu se suplimenteaza cu extra bed.

Garsoniere/ Family room/ Tripla/ Standard vedere mare 4* este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti cu un copil. Este suplimentata cu canapea extensibila. Un copil cu varsta <4 ani si unul cu varsta de <12 ani beneficiaza de gratuitate. Suprafata totala de 29 m2, vedere standard, acces wi-fi, televizor, halat si papuci de casa, uscator de par/ priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de larma in caz de incediu, detectoare de fum.

CAPACITATE DE CAZARE:
In camerele duble/ duble deluxe/ apartamente deluxe se cazeaza maxim 2 adulti;
In garsoniere standard se cazeaza maximum 2 adulti + 2 copii pana in 4 ani. In garsoniera de familie standard: maxim 2 adulti + 2 copii de pana in 16 ani.

MASA: restaurant propriu 4*; mic dejun bufet suedez.

Mic Dejun:
– Produse lactate
– Mezeluri
– Cereale
– Legume Proaspete
– Gem/ Miere
– Produse patiserie
– Fructe
– Apa plata/ minerala, 3 tipuri de suc natural, cafea, ceai

Pranz:
– Ciorbe/ Supe (2 tipuri)
– Aperitive reci/ calde
– Fel principal
– Pui, Porc, Curcan, Vita/ miel
– Peste
– Fructe de mare
– Paste
– Pizza
– Salate
– Desert ( asortiment 4-5 tipuri de prajituri )
– Fructe
– Bauturi: apa plata/ minerala, Coca Cola/Fanta/Sprite, 3 tipuri de suc natural, cafea, ceai

Cina:
– Aperitive reci/ calde
– Fel principal
– Pui, Porc, Curcan, Vita/ miel
– Peste
– Fructe de mare
– Paste
– Pizza
– Salate
– Desert ( asortiment 4-5 tipuri de prajituri )
– Fructe
– Bauturi: apa plata/ minerala, Coca Cola/Fanta/Sprite, 3 tipuri de suc natural, bere la draught, vin alb/rose

In perioada 14.06 – 14.09, demipensiunea (mic dejun+pranz) va fi sub forma de bufet suedez; cina, este optionala si se serveste a la carte. In celelalte perioade pranz/ cina – a la carte.

COPII (in garsoniera cu 2 adulti):
Garsoniera Standard/ Vedere Mare – 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 3.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;
Garsoniera Family Room – 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 15.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;

Pentru serviciile de pranz si cina, copiii cu varsta intre 0 – 4.99 ani – gratuit; 4-11.99 ani achita 50% din valoarea mesei de adult, iar copiii peste 12 ani achita 100% din valoarea mesei de adult.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii