Hotel Belona 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Hotel Belona 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 9, Eforie Nord, Jud. Constanta.

Situare: situat la 20 m de plaja si de centrul statiunii Eforie Nord. Hotelul are 4 etaje, lift modern, restaurant principal, autoservire, bar, parcare, terasa, centrala termica proprie, scari de acces, coridoare, telefon, rampa pentru persoanele cu dizabilitati..

Facilitati hotel: Hotelul are un numar de 67 de camere, din care 57 camere duble cu pat matrimonial sau cu doua paturi, 6 apartamente si 4 garsoniere. Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, fara balcon si fara vedere la mare. Garsoniera este compusa dintr-o camera foarte mare, dotata cu pat matrimonial, canapea extensibila si doua fotolii, baie cu cada, cu balcon si vedere la mare.

Dotari camere: Renovate, minibar, LCD, frigider, internet wireless, aer conditionat, balcon, baie cu cada in camere, uscator de par, telefon, mocheta, geam termopan. Toate camerele sunt dotate cu sistem de acces pe baza de carduri magnetice.

Masa: in restaurant propriu. Micul dejun in sistem bufet suedez, restul meselor “a la carte”, in sistem bonuri valorice, de minim 50 lei/zi/persoana.

Facilitati copii: In camera cu 2 adulti:
– 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 50% din tariful unui loc;
– 0- 4.99 ani – mic dejun gratuit;
– 5- 6.99 ani – achita 24 lei/ zi micul dejun;
– peste 7 ani achita mic dejun integral;
– peste 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar. Cazarea cu pat suplimentar se face pana la varsta de 15.99 ani.

PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 – 15.99 ANI.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii