Hotel Caldera Villas Traditional Houses 3* | Santorini – Litoral Grecia

Hotel Caldera Villas Traditional Houses 3* | Santorini – Litoral Grecia

Localizare: Situat în centrul satului Oia, Caldera Villas are vedere la vulcan şi oferă o piscină şi unităţi de cazare cu decor cicladic. Balcoanele camerelor au vedere la caldeiră şi la Marea Egee.

Camerele, studiourile şi apartamentele îmbină stilul arhitectural local cu facilităţi moderne precum acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV prin satelit. Unele tipuri de camere au chicinetă bine utilată şi zonă de relaxare. Unele unităţi includ o cadă cu hidromasaj.

Caldera Villas oferă o terasă şi o piscină. Oaspeţii se pot bucura de un mic dejun continental tip bufet în fiecare dimineaţă. Personalul poate facilita închirierea de biciclete şi automobile şi asigură sfaturi de călătorie.

Plaja din Armeni este la 10 minute de mers pe jos de Caldera Villas. Autogara, banca şi diverse restaurante şi magazine sunt la 2 minute de mers pe jos. În apropierea proprietăţii există o parcare publică gratuită.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii