Hotel Capitol 3* | Jupiter – Litoral Romania

Hotel Capitol 3* | Jupiter – Litoral Romania

Hotelul Capitol este situat in centrul statiunii, aproape de malul marii.

La cazarea in hotel, se va achita o garantie de 50 lei/persoana (cash), garantie ce va fi restituita in momentul plecarii, dupa predarea la Receptie a bratarilor aferente pachetului achizitionat si predarea camerei.

Renovat recent, hotelul dispune de 208 camere: 197 duble si 11 duble superioare; 3 lifturi modernizate recent, sali de conferinte, restaurant, terase, 2 baruri, cafenea, piscina acces gratuit, internet WI-FI gratuit, parcare pazita (80 de locuri). Pentru animale de companie se achita un tarif de 45 lei / zi. Hotelul dispune de club pentru copii, X-BOX si gradinita.

Camera dubla standard este dotata cu 2 paturi, aer conditionat, TV, balcon, baie cu dus (cadita), parchet, covorase, minibar. Camera dubla superioara este pat matrimonial, canapea extensibila, TV, minibar, aer conditionat, baie cu dus, parchet, covorase, balcon, nu au vedere spre mare, ci doar spre statiune.

Pachetul fara servicii de masa(20.05-30.06 si 01-15.09.2019) cazare, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii),  wi fi gratuit in spatiile publice, acces gratuit la piscina exterioara si jacuzzi a hotelului (in imita disponibilitatii);
Servicii cu plata: Aer Conditionat- 10 lei/noapte, Parcare: 4 lei/ zi, X-box- 15 lei/ora, Internet- 10 lei/ora.(se achitata doar la receptie- aceste servicii cu plata se percep doar in perioada in care se valorifica doar servicii de cazare fara masa mai precis in perioada: 20.05-30.06 si 01-15.09.2019)

Pachetul cu mic dejun  include: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit in spatiile publice, parcare gratuita  si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara si jacuzzi a hotelului (in imita disponibilitatii);

Pachetul cu demipensiune  include: cazare, mic dejun  si   cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse doar in timpul meselor, in restaurantul hotelului, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit in spatiile publice, parcare gratuita  si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara si jacuzzi a hotelului (in imita disponibilitatii);

Pachetul cu all Inclusive include: cazare cu mic dejun,pranz si cina (bufet suedez),bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului cat si in afara meselor la barurile special amenajate,  gustari diverse in intervalul 16.30-18.00,   acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit in spatiile publice, parcare gratuita  ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in imita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc.

Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala (supe, ciorbe, gustari, salate, garnituri, paste, preparate la gratar, peste, deserturi etc.).

Micul dejun este servit in intervalul 07:00-09:30, pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30, cina este servita in intervalul 19:00-21:30, iar gustariile, vor fi servite intre orele 16:30-18:00, in locuri special amenajate.

Bauturile non-alcoolice: racoritoare , apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice  bere la  draft,  si vin la  draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului – Breezze  si barul  special amenajat langa piscina  pentru all inclusive). In vecinatatea piscinei mai exista o terasa ,unde  servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.

Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele.

Intotdeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecarii se iese cu micul dejun!

COPII (in camera cu 2 adulti), cazare cu demipensiune sau all inclusive:
– primul copil 0-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa, fara pat suplimentar. Pentru patul suplimentar se achita o taxa de 50 lei/noapte;
– al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti) achita 25%din tariful unui adult, cu pat suplimentar asigurat;
– copiii cu varsta intre 10-14 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea pachetului unui adult (pat suplimentar inclus la cerere/ se poate pune un singur pat suplimentar in camera);
– primul copil peste 14 ani sau al treilea adult achita integral.

Facilitati copii in camera dubla superior (camera dispune de o canapea extensibila de 2 persoane):
– 1 copil 0-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa gratuite;
– al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti), achita 30 lei/zi (demipensiune) si 48 lei/zi (all inclusive);
– copii 10-14 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, dar achita, supliment de 60 lei /zi(in cazul pachetelor cu demipensiune) si 96 lei/zi (in cazul pachetelor cu all inclusive);
– copii 14-18 ani sau al 3-lea adult achita supliment masa de 120 lei /zi (in cazul pachetelor cu demipensiune) si 192 lei/zi (in cazul pachetelor cu all inclusive).

COPII (in camera cu 2 adulti), cazare mic dejun:
– primul copil 0 – 10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa, fara pat suplimentar. Pentrul patul suplimentar se achita o taxa de 50 lei/noapte;
– al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti) achita 25%din tariful unui adult, cu pat suplimentar asigurat;
– copiii cu varsta intre 10 – 14 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea pachetului unui adult (pat suplimentar inclus la cerere/ se poate pune un singur pat suplimentar in camera.
– primul copil cu varsta peste 14 ani sau al 3-lea adult achita pachetul ales integral.

Facilitati copii in camera dubla superior (camera dispune de o canapea extensibila de 2 persoane):
– 1 copil 0-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa gratuite;
– al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti) achita 15 lei/zi, fara pat suplimentar;
– copii 10-14 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, dar achita, supliment de 24 lei/zi;
– copii 14-18 ani sau al 3-lea adult achita supliment masa de 48 lei /zi.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii