Hotel Central 3* | Calimanesti-Caciulata – Romania

Hotel Central 3* | Calimanesti – Caciulata

Adresa: str. Calea lui Traian nr. 403

Localizare: in centrul statiunii.

Dotari generale: parcare, lift, cabinet medical, bar de zi, restaurant, baza de tratament, seif, terasa, biblioteca. 40 camere single , 105 camere duble

Dotari camere: camere cu grup sanitar propriu; televizor contra cost la receptie.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Central, categoria a II-a, in sistem card valoric. Servirea mesei se face pe baza de chip-card.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): Copiii cu varsta intre 7 si 14 ani beneficiaza de reducere 50% din valoarea cazarii, masa se achita integral.

Tratament: baza de tratament proprie, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.

Preturile sunt valabile pentru sejur de minim 6 cazari.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

Toate informatiile despre hoteluri au fost adunate in octombrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii