Hotel Christina Studios 3* | Lefkada – Litoral Grecia

Hotel Christina Studios 3* | Lefkada – Litoral Grecia

Studio Christina este un complex format din trei cladiri care contin studiouri cu o capacitate de 2-3 persoane si apartamente ce pot acomoda pana la 4 persoane. Cele trei categorii: Standard, Comfort si Elegance pune la dispozitia oaspetilor tot confortul necesar pentru petrecerea vacantei. Complexul Christina este deschis tot timpul anului.

-LOCALIZARE:
Complexul Christina este localizat in satul Lygia, la 3.5 km distanta de orasul-capitala Lefkas si 5 km distanta de cea mai mare statiune a insulei Nidri.

-DOTARI CAMERE:
Complexul este impartit pe 3 categorii de comfort. Camerele standard au in dotare: A/C(extra), TV, internet gratuit, bucatarie utilata, seif, baie cu dus, balcon. Camerele Comfort: A/C(extra), TV, internet gratuit, bucatarie utilata, seif, baie cu dus,o veranda spatioasa, termopane, balcon. Camerele Elegance: A/C(extra), TV plasma, internet gratuit, bucatarie utilata, seif, baie cu dus,o veranda spatioasa,zona de living si dormitor separat,uscator de par, design de interior, termopane, balcon.

-FACILITATI HOTEL:
Complexul Christina ofera o gama larga de servicii si facilitati: piscina, piscina pentru copii, cabine de schimb, zona de lounge cu TV plasma,zona de lobby cu semineu, Wi-Fi gratuit, receptie 24 h, sala pentru servit micul dejun, parcare, pool/snack bar, gradina , zona de barbecue.

-PLAJA:
Plaja publica a statiunii Lygia se gaseste la aproximativ 300m distanta de unitatea de cazare.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii