Hotel Cometa 2* | Jupiter – Litoral Romania

Hotel Cometa 2* | Jupiter – Litoral Romania  

Adresa: Jupiter, jud. Constanta

Situare: pe malul marii (la aprox. 20 m de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aprox. 250 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona.

Plaja: nisipoasa, cu intrare lina in mare, in golf indiguit.

Dotari generale: Hotelul dispune de 175 camere duble, 8 camere triple 3* si 17 camere triple 2*, bar de zi, seif la receptie, loc de joaca pentru copii, internet wireless, parcare pazita in limita locurilor disponibile 7 lei/zi, lift. Nu se accepta animale de companie.

Dotari camere: camere duble 3*, camere duble 3*+, camere triple 3*+ si camere triple 3*.
Camerele sunt impartite astfel: camere duble parter standard, camere duble parter superior, camere duble standard, camere duble superior, camere triple standard, camere triple superior si camere de familie.
Camerele duble parter standard au in dotare baie proprie, TV, frigobar, balcon si aer conditionat. Acestea sunt camere duble matrimoniale.
Camerele duble parter superior sunt identice ca si dotari cu camerele duble parter standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).
Camerele duble standard au balcon, TV, frigobar, aer conditionat. si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor).
Camerele duble superior sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).
Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, TV, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor).
Camerele triple superior sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).
Camerele de familie sunt gen garsonieră şi au în dotare un pat matrimonial şi un pat de o persoană, balcon mare, TV LCD, frigider, aer conditionat si o suprafata de aproximativ 25 mp. Vederea acestora este spre Padurea Comorova si se vor valorifica numai la cerere si cu aprobarea hotelului.

Servicii masa: se serveste in sistem bonuri valorice, la cel putin trei restaurante din zona.

Facilitati copii (în camera cu 2 adulti):
– 1 copil 0 – 6.99 ani are gratuitate la cazare fara pat; pat suplimentar 50% din cazare;

Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:
– camera dubla: 2 adulti si un copil de maxim 7 ani;
– camera tripla: 3 adulti si un copil de maxim 7 ani sau, 2 adulti si 2 copii de maximum 7 ani.
– lipsa spatiului nu permite instalarea unui pat suplimentar.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii