Hotel Dacia Sud 3* | Mamaia – Litoral Romania

Hotel Dacia Sud 3* | Mamaia – Litoral Romania

Detalii hotel
Situat in sudul statiunii, la intrarea dinspre Constanta, la circa 15 m de plaja, in apropierea Satului de Vacanta. Modernizat in 2012-2018. Deschis permanent. Complet renovat in anul 2019 – 2020.

Facilitati masa: restaurant Dacia Sud 3* cu 100-250 de locuri, micul dejun se acorda in regim bufet, restul meselor in sistem a la carte – bonuri valorice. Restaurant Noblesse Ballroom( este la parter, cu o capacitate de 250 locuri si are vedere la mare)

Dotari si servicii
Restaurant propriu, bar receptie, terasa, sala de conferinte cu 100 de locuri, parcare, salon cosmetica, masaj, coafor, centrala termica proprie. Serviciile suplimentare (parcare auto, spalatorie, tefon, etc), se achita la receptia hotelului.
Nu se accepta animale de companie.

Dotari camere
Camerele duble – au in dotare 2 paturi(90/200), AC, televizor LCD, minibar, seif, baie cu dus, uscator par, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta in camera, geam termopan, plasa tantari.
Garsonierele – au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila, AC, televizor LCD, minibar, seif, baie cu dus, uscator par, halate si papuci, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta in camera, geam termopan, plasa tantari.
Apartamentele – sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, AC, televizor LCD, minibar, seif, baie cu dus, uscator par, halate si papuci, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta in camera, geam termopan, plasa tantari.
Acces pe baza de carduri magnetice.
Pentru camerele cu vedere la mare se achita supliment.

Lista facilitati
Internet
Sala de conferinte
Parcare
Restaurant
Aer Conditionat
Balcon
Minibar

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
– 0 – 4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si mic dejun;
– 5 – 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita 30lei/ zi micul dejun;
– 7 – 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita micul dejun integral;
– 12 – 15.99 ani achita 50% dintr-un loc de cazare, cu pat suplimentar si achita micul dejun integral;
– in garsoniera, a treia persoana, cu varsta peste 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare si achita micul dejun integral;
– copiii cu varsta peste 16 ani sunt considerati adulti si se vor tarifa ca atare.

Camerele duble nu permit decat introducerea unui singur pat suplimentar. Pentru adulti nu se pot oferi paturi suplimentare. Nu se poate pune pat pliant in camera dubla standard.

PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII 0–11.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MICUL DEJUN.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii