Hotel Dana 4* | Venus – Litoral Romania

Hotel Dana 4* | Venus – Litoral Romania

Adresa: Venus, jud. Constanta.

Hotel Dana 4* este situat la 400 de metri de plaja si are o arhitectura diferita fata de restul unitatilor de cazare din zona, fiind alcatuit dintr-un corp principal si mai multe vile cu aspect mediteranean. Hotelul este inconjurat de o gradina botanica cu suprafata generoasa, in care coexista peste 200 de specii diferite de plante. Complexul cuprinde 2 restaurante care ofera preparate variate. Restaurantul principal al Hotelului Dana are o terasa cu gradina si serveste specialitati romanesti. Pe terasa se organizeaza in fiecare saptamana spectacole de muzica populara si dansuri traditionale.

Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina în mare.

Dotari generale: Hotelul dispune de 39 camere duble, 35 matrimoniale, 8 garsoniere. Vilele Iezer constau in 12 camere duble, 8 garsoniere si 4 apartamente cu 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si 2 grupuri sanitare, piscina pentru adulti si pentru copii, restaurante, terasa, bar, sala conferinta, coafor, masaj, parcare gratuita(in limita disponibilitatilor).

Dotari camere: Camere duble cu balcon (de 4*), camere duble fara balcon (de 3*) si garsoniere (3 cu balcon si 5 fara). Camerele duble pot avea pat matrimonial sau 2 paturi twin.
Camera dubla cu balcon (suprafata camerei 16-17mp) este dotata cu: AC, televizor, frigider, seif, telefon, uscator de par, uscator rufe, balcon (suprafata intre 4-4,5 mp), grup sanitar propriu.
Camera dubla fara balcon (suprafata camerei 13,6 – 16 mp) este dotata cu: AC, televizor, frigider, seif, telefon camera, uscator de par, grup sanitar propriu.

MASA se serveste in restaurantele hotelului, mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
– copii 0-3.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar;

– copii 4-12 ani, 1 copil insotit de 2 adulti, daca se solicita pat suplimentar, se achita 50% din valoarea unui loc; fara pat suplimentar, copiii beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita micul dejun in valoare de 15 lei;
– copii peste 12 ani, se asigura pat suplimentar, si vor achita 80% din valoarea unui loc;
– un copil cu un adult cazat in camera dubla, va achita 50% din valoarea unui loc.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii