Hotel Enodia 4* | Lefkada – Litoral Grecia

Hotel Enodia 4* | Lefkada – Litoral Grecia

DESCRIERE: Hotelul a fost construit in 2008, in statiunea Vassiliki pe o suprafata de 2000 mp. Dotarile si facilitatile acestui hotel de 4* il recomanda pentru cei care doresc o vacanta de vis, plina de lux si activitati turistice si sportive. Serviciile excelente, standardul inalt de calitate si conditiile de lux confera o sedere confortabila si o experienta de neuitat.

-LOCALIZARE: Hotelul Enodia este situat in statiunea Vassiliki in partea Sudica a insulei Lefkada, intr-o zona renumita pentru impatimitii sporturilor nautice.

-DOTARI CAMERE: Hotelul dispune de un numar de 70 de locuri, impartite in mai multe tipuri de camere. Toate camerele au in dotare: balcon, A/C, TV satelit, Wi-Fi gratuit, telefon, minibar, seif, uscator de par, baie proprie, halat de baie, cosmetice pentru baie.

-FACILITATI HOTEL: Hotelul Enodia pune la dispozitia turistilor : piscina exterioara (130 mp), piscina pentru copii, pool bar, cabine de schimb, Restaurant cu spatiu pentru nefumatori, Lounge, Wi-Fi gratuit, receptie 24h, sala fitness, sauna, parcare, farmacie.

-PLAJA: Plaja este cu nisip si pietricele, plaja publica a statiunii Vassiliki, cautata pentru impatimitii sporturilor nautice si wind surfing.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii