Hotel Europa 4* | Eforie Nord – Litoral Romania

Hotel Europa 4* | Eforie Nord - Litoral RomaniaHotel Europa 4* | Eforie Nord – Litoral Romania

HOTEL: Situat la 150 m de plaja. 11 etaje, gradina, restaurant, terasa, 2 baruri, piscina, baza tratament, teren de mini-golf, loc de joaca pentru copii si Kids Club, parcare subterana si exterioara , sala conferinta, salon coafura si masaj, 80 duble matrimoniale, 80 duble twin, 40 camere connecting, 11 apartamente cu living, dormitor, baie si 10 camere club situate la etajul 11. Nu se accepta animale de companie.

CAMERE: Baie cu cada/dus, uscator par, minibar, TV, balcon cu vedere la mare, AC, seif, internet wireless.

 

MASA: restaurantul hotelului 4*, mic dejun si cina bufet suedez; dejunul in sistem bufet sau variante meniu; demipensiunea reprezinta mic dejun si cina. Bauturile nu sunt incluse.

Tarife copii (in camera dubla cu 2 adulti):
– 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, se acorda babycot in functie de disponibilitate;
– 3- 11.99 ani, pentru un copil, gratuit in camera cu parintii, fara pat suplimentar si se achita doar micul dejun 6 euro/ zi, iar al doilea copil in camera standard se taxeaza cu 50% dintr-un loc in camera, cu mic dejun inclus si se asigura pat suplimentar;
– 0- 11.99 ani platesc 50% pentru suplimentul de demipensiune/ pensiune completa;
– copiii peste 12 ani se considera adulti si achita 70% dintr-un loc de cazare si masa integral.

In camera dubla cu un adult si unul sau doi copii: copiii beneficiaza de 50% reducere din tariful de adult in camera dubla, cu mic dejun inclus;

In apartament:
– al doilea copil in apartament sau club se taxeaza 30% dintr-un loc in apartament sau club, cu mic dejun inclus;
– al treilea si al patrulea adult in apartament sau camera club beneficiaza de o reducere de 50% din tariful pe locul in apartament sau club.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii