Hotel Europa Beach 4* | Creta – litoral Grecia

Hotel Europa Beach 4* | Creta – Litoral Grecia

Localizare: Hotelul se află la numai 10 minute de mers pe jos față de satul turistic Analipsi, la 30 m de plajă, iar aeroportul din Heraklion este la 25 km.

Facilități hotel: Hotelul dispune de 2 piscine (una cu apă dulce, una cu apă sărată), 2 piscine pentru copii, șezlonguri și umbrele gratuite la piscină, restaurant, terasă, snack bar, bar, bar la piscină, mini market – magazin de suveniruri, sală TV, mini club, teren de joacă pentru copii, sală de gimnastică, teren de tenis și volei, teatru în aer liber, sală de spectacole, scuba diving, polo pe apă și alte jocuri acvatice, aerobic, tenis de masă, darts, biliard, programe de animație diurne și nocturne, spectacole, dans, seri tradiționale și tematice, internet corner gratuit, Wifi gratuit în zonele publice.

Facilități cameră: Camerele au în dotare baie cu cada, uscător de păr, telefon, TV, frigider, balcon sau terasă, seif (1 euro/zi)și aer condiționat.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori pentru modificarile aparute ulterior.

Comentarii