Hotel Favorit 3* | Venus – Litoral Romania

Hotel Favorit 3* | Venus – Litoral Romania

Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150m de plaja, cu intrare lina in apa. Hotelul a fost renovat in anul 2013 si pune la dispozitie 220 de camere duble modernizate.
Este permis accesul animalelor de companie in baza unui tarif de 15 lei/ zi.

Dotari si servicii: Hotelul ofera parcare in limita locurilor disponibile (60), un bar cu terasa in aer liber este amenajat la primul etaj al hotelului cu acces pana la miezul noptii, loc de joaca pentru copii, internet wireless la receptie, acces la locul de joaca Hotel Melodia, program artistic terasa Melodia, sala de fitness si sauna sunt dotate cu vestiare, dusuri si aparate multifunctionale.

Servicii cu plata: acces piscine si Clubul copiillor – hotel Melodia; 24 lei/ adult/ zi si 12 lei/ copil/ zi, gratuit 0-1.99 ani, plaja privata – 200m distanta de hotel (sezlong, umbrela, masuta) – locurile se rezerva la receptia hotelului la pretul afisat, in limita locurilor disponibile.

MASA: micul dejun este bufet suedez; servicii de masa in regim demipensiune (CINA) se vor servi in sistem bufet suedez pentru minim 40 persoane; in caz contrar, cina se va servi in sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului). Optional, turistii pot opta si pentru varianta de pensiune completa, pranzul servindu-se in sistem fisa cont. Bauturile alcoolice nu sunt incluse in tariful pentru demipensiune sau pensiune completa si se achita separat de catre turist.

Camerele duble au fost renovate in 2013 si sunt prevazute pat matrimonial sau doua paturi twin, mobilier nou, TV, frigider, aer conditionat, internet WiFi gratuit, balcon cu sezlong si baie cu dus.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti) :
– 0- 1.99 ani beneficiaza de reducere 100% la cazare si masa;
– 2 – 11.99 ani insotiti de adulti, beneficiaza de reducere 100% la cazare, fara pat suplimentar si achita 50% la masa;
– copiii peste 12 ani insotiti de adulti, beneficiaza de o reducere de 20% la cazare, cu pat suplimentar si achita 100% la masa;
– in cazul celui de-al doilea copil cazat in camera, acesta va achita 50% din valoarea unui loc de cazare.
In camere se pot caza maxim doi adulti cu doi copii.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii