Hotel Felix 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Hotel Felix 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Situare: Este situat in partea de sud a statiunii. Hotelul are 4 etaje si a fost complet renovat. Nu se accepta animale de companie

Facilitati hotel: 
299 de spatii de cazare, 279 camere duble (cu pat matrimonial sau cu 2 paturi), 20 de apartamente cu un dormitor; restaurant (capacitate de 598 de locuri), bar, terasa cu gradina de vara, spatiu de joaca pentru copii, sala de conferinte, parcare (contra cost), piscina, centrala termica proprie.


Dotari camere:
mobilier nou, baie proprie cu cabina de dus, TV, frigider, telefon, AC, internet wireless, mocheta. Apartamentele sunt formate din livig cu canapea si fotolii, dormitor cu pat matrimonial si baie proprie cu cada. Zona de dormit si cea de zi sunt conectate printr-o zona deschisa.


Masa:
restaurant Perla Marii 3*, mesele se acorda pe baza de bonuri valorice, in sistem a la carte.


Facilitati copii (In camera cu 2 adulti):
– primul copil 0- 7.99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita integral masa (mic dejun, bonuri valorice). Pentru pat suplimentar se va achita 50% dintr-un loc de cazare;

– al doilea copil 0- 7.99 ani achita obligatoriu pat suplimentar constand in 50% dintr-un loc de cazare si achita masa integral (mic dejun, bonuri valorice);
– 8- 17.99 ani achita obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar, masa fiind achitata integral (mic dejun, bonuri valorice).
Orice persoana peste 18 ani cazata ca a treia persoana intr-o camera dubla este considerata adult si va achita 50% din tariful unui loc de cazare si masa integral.

PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 – 12 ANI.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii