Hotel George 3* | Lefkada – litoral Grecia

hotel-georgeHotel George 3* | Lefkada – Litoral Grecia

Localizare. Hotelul George este situat în Nidri la numai 200 m față de plajă. Atmosfera pșsnică de aici, vederea uimitoare asupra zonei montane din apropiere și a insulelor mici Scorpioni, Madouri, Sparti și Scorpidi, dar și plajele, centrul comercial local și viața de noapte atrag în fiecare an mii de turisti din toate colțurile lumii. Aeroportul din Preveza se află la doar 35 km. distanță față de stațiune.

Facilități hotel. Printre serviciile hotelului se numară restaurant, piscină, bar la piscină, piscinăă pentru copii, teren de joacă, centru de schimb valutar, spălătorie, centru de închiriere mașini, parcare, internet gratuit. Micul dejun și cina sunt de tip bufet continental.

Facilități camere. Camerele recent renovate oferă vedere către curtea interioară a hotelului, către zona montană din apropiere sau către piscină și balcoane private spațioase, aer condișionat (contra cost: 7 euro/zi), seif, TV prin satelit, acces la internet, telefon, frigider, uscător de par.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

* Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii